PREDANÉ - EXKLUZÍVNE v 1 izb. byt s lodžiou /36m2/ po komple

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
36 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

5020x zobrazená v zozname / 344x zobrazená detailne / 170x zobrazená detailne tento mesiac

Poprosím, skôr ako si pozriete fotogalériu - skopírujte si link na videoprehliadku: *** https://youtu.be/yGxdJCVxnc4 ***
_______________________________________________
EXKLUZÍVNE iba v TUreality ponúkam na predaj veľmi pekný1 izbový byt s lodžiou /36m2/. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, predáva sa čiastočne zariadený. Bytový dom je zateplený a nachádza sa v Liptovskom Mikuláši - časť PODBREZINY. Byt disponuje 1 priestrannou izbou, ktorá bude pri predaji bez zariadenia, kuchyňou s kuchynskou linkou na mieru a so spotrebičmi, lodžiou, kúpeľňou so sprchovým kútom a s WC. K bytu patrí aj pivnica. Predajná cena je na vyžiadanie v RK.
_______________________________________________
Pre bližšie informácie poprosím kontaktovať priamo maklérku: alebo mailom:
_______________________________________________
Aj Vám rada pomôžem pri predaji a kúpe Vašej nehnuteľnosti, zastreším a pripravím celú stratégiu predaja a pomôžem aj s HÚ a ZP.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku36 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky