PREDANÉ: útulný 2 izbový byt / dvojgarzónka s balkónom, BA III

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Budyšínska
33 m²
6
1
2
čiastočne prerobený
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
139.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11460x zobrazená v zozname / 1681x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ:

Realitná kancelária EPIC HOME Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečný, pekný 2 izbový bytík, v podstate ide o dvojgarzonku s balkónom v TOP lokalite Nového Mesta na Budyšínskej ulici.

Byt sa nachádza na skok od centra mesta v zateplenom tehlovom bytovom dome s novým výťahom. Tento útulný 2 izbový byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Byt je vkusný, útulný a nájdete ho na 1. poschodí v 6 poschodovom dome. Celková rozloha bytu je 33 m2 vrátane príslušenstva z toho balkón má cca 2,4 m2.

Nehnuteľnosť prebehla čiastočnou rekonštrukciou od plávajúcich podláh, cez výmenu plastových okien, zánovná kuchynská linka, spravené vstavané skrine v izbe, moderné posuvné interiérové sklenené dvere. Byt ďalej disponuje aj balkónom a priestrannou pivnicou v suteréne bytového domu.

Dispozícia bytu:


Po vstupe do bytu sa dostaneme do chodby, kde po ľavej strane je pekná zánovná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, ďalej po pravej strane je vstup do kúpeľne s WC. Smerom vpred sa dostaneme do svetlej obývacej izby o veľkosti 12 m2, z obývačky je priamy vstup do vedľajšej izby slúžiacej ako spálňa, ktorá má balkón. Byt má juho-západnú orientáciu a s tým aj spojené nízke náklady na vykurovanie.

12,0 m2 Obývacia izba


10,0 m2 Spálňa(izba)
03,4 m2 Kuchyňa/Chodba

03,0 m2 Kúpeľňa s WC


02,5 m2 Balkón
+

02,5 m2 pivničná kobka




Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, vstupné dvere boli menené, brána je na magnetický čip, Bytový dom je tehlový, má dva vstupy a nový výťah. Milí susedia. Pred domom a v okolí je bezproblémové parkovanie. Veľkou výhodou, je možnosť parkovania vo vnútrobloku len pre obyvateľov/rezidentov tohto vchodu, cena za prenájom parkovania je 10E/mes, t.j. 120E/rok.

Okolie:


V samotnom okolí je skvelá občianska vybavenosť, doslova tu nájdete, čo potrebujete od rôznych služieb, cez bary, puby, reštaurácie, kaderníctva, pekáreň, električkové a autobusové zástavky MHD, lekárne, polikliniku, notárov, tržnicu, ihriská, kúpalisko, cukrárne až po vysoké školy atď. Hneď oproti bytovému domu sú svelé školy, či materská škôlka. Táto lokalita je raj pre milovníkov pohodlia, v okolí jekľud, pekná zeleň, dostatok parkov, obchodov a príjemných ľudí. Taktiež ideálne miesto pre psičkárov. Bezproblémové parkovanie pre rezidentov.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, tešíme sa na Vás:

Mgr. Michal Gróf, RSc.



M:
E:

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Budyšínska

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Budyšínska v Bratislave - Nové Mesto v cene 139.900,- € je o 2.504 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 jednoizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-76...

Pozícia realitnej ponuky

139.900,- €
Cena nehnuteľnosti 89.900,- € 199.758,- €
33 m²
Celková rozloha 26 m² 52.84 m²
33 m²
Úžitková plocha 24.82 m² 46.97 m²

Kontaktujte

Mgr. Michal Gróf, RSc.

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha33 m²
Úžitková plocha33 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Plynnie
Internetoptika
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-765019 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.