PREDANÉ ❗️ Záhradná chatka na predaj , Návojovce - Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Návojovce
24 m²
2
230V
predaj - Chata
19.990,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

79812x zobrazená v zozname / 4492x zobrazená detailne / 387x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj Záhradnú chatku s krásnym výhľadom a pozemkom o rozlohe až 382 m2. Záhradka s chatkou sa nachádza v záhradnej oblasti Návojovce - okres Partizánske. Cela záhradná osada je oplotená. Prístup k nej majú iba vlastníci . Predávaná nehnuteľnosť je v súkromnom osobnom vlastníctve + podiel na prístupovej ceste ku chatke. Parkovanie je možné priamo pri chatke, alebo na parkovisku pred vchodom do záhradnej osady.

Chatka ma dve podlažia a podkrovie. Vstup do pivnice je z vonkajšej strany. Dispozícia chatky vstupná chodbička, jedna izba, priestor na kuchynskú linku, a priestor na sprchový kút. Strop obložený drevom. Po schodoch sa dostaneme do podkrovia. Pozemok je možné oplotiť, ku chatke sú dva prístupy čo je výhoda hlavne v prípade jej rekonštrukcie. Chatka je murovaná s pevným základom a s prístavbou na odkladanie, ma zavedenú elektriku, obložená je drevom. Ku každej chatke je privedená úžitková voda na zavlažovanie. Pozemok je kaskádovito upravený.

Výhody ?



Výborná tichá lokalita s krásnym výhľadom na okolie, parkovanie priamo pri chatke, výborná cena, najväčšia výhoda možnosť chatku prerobiť, poprípade rozšíriť prístavbou podľa svojich predstáv. Výhoda krásny slnečný pozemok o rozlohe až 382 m2 vysadený ovocnými a okrasnými drevinami. Keďže sa chatka nejaký čas nevyužíva a potrebuje nejaké úpravy aj napriek tomu ma veľa výhod a na kúpu môžem iba doporučiť :) .

TREBA VIDIEŤ OSOBNE !



Ak hľadáte oddych, ak si chcete v letných dňoch ugrilovať, alebo sa vyhriať na slniečku, ak chcete utiecť z mesta od každodenných povinností, tak verím , že táto nehnuteľnosť Vás príjemne prekvapí.

V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo milom na a ja Vám rada túto nehnuteľnosť s krásnym pozemkom a výhľadom rada ukážem :) .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Návojovciach

Pozícia realitnej ponuky

19.990,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 179.900,- €
24 m²
Zastavaná plocha 16 m² 401 m²
382 m²
Celková rozloha 71 m² 405 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha24 m²
Celková rozloha382 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektnie
Krbáno
Oknádrevené
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-736383 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.