PREDANÝ- NA PREDAJ 2IZB.BYT V NOVOSTAVBE NA HOR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Dargovských hrdinov
Lokalita.: Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Ulica.: Na Hore
55 m²
3
posledné poschodie
2
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
135.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

117267x zobrazená v zozname / 2427x zobrazená detailne / 351x zobrazená detailne tento mesiac

PETRA z realitnej kancelárie vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 2 izb. byt v novostavbe (55m2), v bytovom dome, kde sa nachádza len 6 bytov, na ulici Na Hore, sídlisko Dargovských hrdinov. Tento byt má úžasné výhľady na mesto, skvelú dostupnosť a občiansku vybavenosť lokality. Navyše disponuje loggiou a komorou priamo vedľa bytu. Výhodná možnosť kúpiť k bytu aj exteriérové parkovacie miesto priamo pod bytovým domom.


VIDEO LINK s prezentáciou bytu si prosím skopírujte do prehliadača: https://youtu.be/izrc2bOaQtU

BYT: Byt sa nachádza na 2. poschodí, v novom bytovom dome, na sídlisku Dargovských hrdinov. Na poschodí, kde sa nachádza byt, patrí aj priestranná komora (2m2) s priezorovým oknom, kde sa dokáže zmestiť bicykel, aj ďalšie zásoby na poličkách.

Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné dvere SHERLOCK, ktorými vchádzame do predsiene. V byte je položená plávajúca podlaha, s podlahovými lištami v rovnakom odtieni. Napravo z predsiene sa vstupuje do pohodlnej kúpeľne s vaňou, rebríkovým radiátorom, práčkou, umývadlom a praktickými policami. Veľkou výhodou sú vyššie položené okná, ktoré priestor presvetľujú a zároveň slúžia na odvetrávanie.

Vedľa kúpeľne je samostatná toaleta so závesným WC. Naľavo z predsiene sa ďalej vchádza do romantickej spálne so vstavanými skriňami a manželskou posteľou. Okná sú vybavené žalúziami. Nehnuteľnosť ďalej pozostáva z priestrannej obývačky, z ktorej sa vychádza cez balkónové dvere na loggiu s panoramatickým výhľadom na okolitú zeleň a mesto Košice. Loggia má balkónové sedenie s dvoma stoličkami a rovno pod ňou je aj parkovacie miesto k bytu, ktoré je možné odkúpiť. Obývacia izba je dobre presvetlená balkónovými dverami, oknami a je prepojená s kuchyňou, kde je dlažba s mramorovým vzorom a pultové sedenie. Kuchynská linka je vyrobená na mieru a je vybavená spotrebičmi ako elektrická varná doska Zanussi, umývačka Electrolux, teplovzdušná el. rúra Fagor a zabudovaná chladnička s mrazničkou.

Veľkou výhodou sú aj pekné, udržiavané, spoločné priestory a iba ďalších 5 vlastníkov nehnuteľnosti, čo zaručí dokonalé súkromie a pokoj. Je potrebné spomenúť aj výbornú občiansku vybavenosť, miestny úrad, dopravné spojenia, poštu, polikliniku, obchodné centrá, atď. Skvelá, rýchla dostupnosť do centra mesta ( Aupark 5 min.), či už autom, alebo autobusmi.

Byt je v dobrej kondícií, užívaný príležitostne, predáva sa so zabudovanými spotrebičmi a vstavanými skriňami, ideálny na bývanie, ale aj pre vaše investičné zámery, na ďalší krátkodobý, alebo dlhodobý prenájom vďaka jeho skvelým parametrom a nízkym mesačným nákladom (cca.100EUR).

Výhodná možnosť dokúpiť parkovacie miesto priamo pod bytom.

CENA: 135.900,-EUR vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie rezervačných a následne kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta, kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s najvýhodnejšími podmienkami, s ktorým Vám viem pomôcť.

Ak uvažujete nad kúpou výhodnej nehnuteľnosti a táto ponuka vás zaujala, dohodnime si spoločne obhliadku!

KONTAKT:


Mgr. Petra IMRICHOVÁ, certifikovaný realitný maklér NARKS®
www.predajspetrou.sk
mobil:

INSTAGRAM: petra_realitymaklerka


FB: Imrichova Petra realitymaklerka
LINKEDIN: petraimrichova

YOUTUBE: Imrichova Petra Realitymaklerka



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov na ulici Na Hore

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Na Hore v Košiciach - Dargovských Hrdinov v cene 135.900,- € je o 23.342 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Košiciach - Dargovských Hrdinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-pi...

Pozícia realitnej ponuky

135.900,- €
Cena nehnuteľnosti 119.990,- € 135.900,- €
55 m²
Celková rozloha 50 m² 55 m²
55 m²
Úžitková plocha 50 m² 55 m²

Kontaktujte

Mgr. Petra Imrichová, MBA

Realify

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Realify

CTR Business center Košice, Štúrova 27, 8. poschodie, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Úžitková plocha55 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-pi-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny