Prenájom 3-izbového bytu, Bajkalská, Bajkalská, Nové Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava
Ulica.: Bajkalská 5B
78 m²
posledné poschodie
3
áno - 2 autá
pôvodný
nie
áno - 1
áno
prenájom - 3-izbový byt
900,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3778x zobrazená v zozname / 224x zobrazená detailne / 224x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom nádherný 3i byt na Bajkalskej ulici, priamo oproti štadiónu na Tehelnom poli. Tento útulný a zariadený byt s rozlohou 78m2 je ideálnym miestom pre Váš pohodlný a štýlový život.

Volný od 01.07.2024



Jedným z významných benefitov tohto bytu je jeho vynikajúca poloha, ponúkajúca úchvatný výhľad na pokojný dvor zo severnej strany a veľkú slnečnú terasu s orientáciou na juh a s výhľadom na Bajkalskú cestu. Terasa je ideálnym miestom na relaxáciu a stretnutia s priateľmi či rodinou.

V byte sa nachádzajú dve spálne. V prvej izbe nájdete pohodlnú manželskú posteľ, zatiaľ čo druhá izba je vybavená jednou posteľou a prístelkou pre hostí. Kuchyňa je prepojená s obývačkou, čo vytvára príjemnú atmosféru a priestor pre spoločné chvíle strávené s blízkymi. Z obývačky je priamy vstup na balkón, kde si môžete užívať čerstvý vzduch a výhľad na okolie. Prístup na terasu je zabezpečený cez chodbu.

Kúpeľňa je vybavená modernou vaňou a praktickou práčkou, čo prispieva k Vašej pohodlnosti a komfortu. WC je samostatné a oddelené od kúpeľne.

Ak by ste mali potrebu využívať garážové státie, je možné ho prenajať až dve a to za príplatok vo výške 80 eur/garáž.

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť získať krásny byt na prenájom s výhodnou polohou, moderným vybavením a garážovým státím. Kontaktujte nás hneď teraz a dozviete sa viac informácií alebo si dohodnite obhliadku tohto úžasného bytu. Vaše nové domov na Bajkalskej ulici Vás už očakáva!

Cena: Najomné aj s energiami: 1100EUR/m


Garážové státie: 80EUR/mesiac / kus
Depozit: 1100EUR

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha106 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná