Predaj 3 izbového bytu v meste Snina REZERVOVANÉ !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Snina
Lokalita.: Snina
Ulica.: Študentská
69 m²
3
zvýšené prízemie
3
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

24224x zobrazená v zozname / 3065x zobrazená detailne / 476x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kompletne zrekonštruovaný a dispozične upravený 3-izbový tehlový byt neďaleko centra mesta Snina. Byt sa nachádza sa na prvom poschodí obytného domu, je priestranný s rozlohou 69m2. Pozostáva z kuchynského kúta, štýlovo upravenej obývačky, spálne , detskej izby a murovanú kúpeľňu so sprchovým kútom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou – má vymenené plastové okná, vchodové bezpečnostné dvere, interiérové dvere, laminátové podlahy, znížené sadrokartónové stropy s bodovým osvietením , novú elektroinštaláciu, dlažbu v chodbe. K bytu prislúchajú dve priestranne pivnice - jednej z nich je inštalovaná detská lezecká stena , posilňovacie zariadenie , hrazda a boxovacie vrece. Výhodou ponuky je poloha, lokalita, pekné prostredie, občianska vybavenosť s novootvorenou plavárňou a OC 3N plus , možnosť bývať v byte v kompletne zrekonštruovanom byte s čiastočným zariadením .

Dostupnosť centra mesta 5 min

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Snine na ulici Študentská

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Snine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903187.., uveďte číslo ponuky ZR-76...

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha69 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-763345 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.