Prenájom, dvojizbový byt Handlová - EXKLUZÍVNE HALO ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Handlová
37 m²
neuvedené
2
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt
370,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

3526x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 24x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom dvojizbový byt v Handlovej na ulici ČSA po rozsiahlej rekonštrukcii. Nachádza sa na 5/6. poschodí bytového, zatepleného domu, s celkovou rozlohou 37m2, s orientáciou na západ. Obhliadky sú možné od 15.06.2024. Mesto Handlová vzdialené od okresného mesta Prievidza 15 minút autom -15 km.
DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, spálňa, izba, kuchyňa, spoločný kumbál pre 4 byty na poschodí, pivnica na prízemí bytového domu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: rozsiahla rekonštrukcia bytu a to plastové okná, murované bytové jadro, kuchynská linka, vybudovaná samostatná izba/ spálňa.
BYTOVÝ DOM: zateplený, panelový bytový dom po čiastočnej rekonštrukcii spoločných priestorov, zateplenie fasády. Bytový dom disponuje aj výťahom.
VÝHODY: v blízkosti sa nachádza LIDL, Jednota zástavka MHD i medzi-mesto, poliklinika, lekáreň, pošta, nemocnica, tiež v blízkosti sa nachádza záhradkárska osada, Remata s okrasným rybníkom.
MESAČNÉ NÁKLADY: 370€ vrátane energii, pri podpise nájomnej zmluvy treba uhradiť 3x370€ / kauciu, mesačné nájomné, zriaďovateľský poplatok spolu- 1110€.
LOKALITA: Vyhľadávaná a dobre dostupná časť mesta hraničí s prírodou, záhradkárskou osadou.

NÁZOR MAKLÉRA: Vhodné pre jednu až dve osoby.


ID ponuky: PD-66013

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha37 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG