Prenájom: Exkluzívne priestory na medicínske účely v centre Žiliny

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
300 m²
úplne prerobený
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

5798x zobrazená v zozname / 709x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent, s.r.o., Vám ponúka na prenájom ( zdieľané priestory ) v centre Žiliny na medicínske účely ( estetická medicína, rehabilitácie a pod.). Priestory boli kompletne rekonštruované a vyhovujú tomuto účelu. Výmera priestorov je flexibilná, po osobnej obhliadke sa dohodne veľkosť potrebných metrov a cena za prenájom.

Fotka v inzeráte je ilustračná.


V prípade záujmu volajte :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Žiline

Rozloha je o 32 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 obchodných priestorov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Podrobné informácie

Celková rozloha300 m²
Úžitková plocha300 m²
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-172 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.