Prenájom, garsónka Štefanová - IBA U NÁS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Štefanová
24 m²
neuvedené
1
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
prenájom - Garsónka
350,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

3737x zobrazená v zozname / 278x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom garsonku veľkú 24m2 v obci Štefanová. Nachádza sa na tichom mieste mimo hlavnej cesty. Garsonka je po kompletnej rekonštrukcii v ktorej ešte nikto nebýval. Prenajíma sa zariadená ako je na fotkách. Kuchynská linka, plynový sporák, elektrická rúra, chladnička, postele , vstavaná skriňa a po dohode aj práčka s televízorom. Zavedená je tu káblovka Skylink a internet Wifi. Kúrenie je centrálne a teplá voda je na bojler. Je možnosť si prenajať pivnicu v suteréne bytového domu po dohode s majiteľom. Mesačný nájom je 350€ aj s energiami. Pri podpise zmluvy sa platí jeden mesačný nájom plus depozit vo výške mesačnému nájmu a provízia realitnej kancelárií.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Je po kompletnej rekonštrukcii.
BYTOVÝ DOM: Je po kompletnej rekonštrukcii. Dom je zabezpečený kamerovým systémom. Pri dome je bezproblémové parkovanie na veľkom parkovisku.
VÝHODY: Výhodou je tichá lokalita a dobré spojenie na Pezinok aj na Trnavu. Tak isto aj možnosť ísť bývať do nového nájmu ako prvý.
NÁZOR MAKLÉRA: Možnosť bývania v peknej tichej lokalita s dobrým spojením s okolím. Bezproblémové parkovanie a za dobrý peniaz..

ID ponuky: PK-65916

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha24 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátB