PRENÁJOM kancelárie v blízkom centre mesta, 20 m2, Zvolen

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Nádvorná
20 m²
1
úplne prerobený
prenájom - Kancelárie
8,90 €/m2/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

1748x zobrazená v zozname / 191x zobrazená detailne / 42x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kanceláriu v blízkom centre mesta Zvolen, na Nádvornej ulici. Kancelária je na 1 poschodí s výmerou 20,17 m2. Mesačný nájom je 181,00 Eur bez DPH a energií. Pri podpise zmluvy je potrebné zložiť depozit vo výške 2 mesačných nájmov. Kancelária sa prenajíma zariadená. V cene je zdarma parkovanie na nevyhradenom mieste pri budove. V kancelárii je klimatizácia.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie vo Zvolene na ulici Nádvorná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 kancelárií vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

9,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 5,- €/m2/mes. 10,- €/m2/mes.
20 m²
Celková rozloha 20 m² 430 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha20 m²
Poschodie1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1048 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.