PRENÁJOM, kancelárske priestory, Apollo II BC, Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Prievozská
1 m²
áno
nie
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
1,- €/mes. +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

66109x zobrazená v zozname / 2784x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Grahams, Vám ponúka na prenájom široké spektrum obchodných priestorov vo vysokom štandarde na Prievozskej 4D blok B - Apollo II.

Vďaka vizuálnej stránke a technickému prevedeniu ponúkajú kancelárie ideálne reprezentatívne priestory, vhodné aj pre najnáročnejšiu klientelu.

Máte už aj Vy svoju predstavu ako by mala Vaša kancelária vyzerať? Nie je problém! Môžete si zvoliť z množstva variantov usporiadania kancelárie. Voľba z ponuky kancelárskeho nábytku je samozrejmosťou. Prenájom obchodných priestorov zahŕňa pri zaplatení paušálnej ceny aj ďalšie skvelé výhody - využívanie spoločných zasadacích miestností, spoločných priestorov, biznis salóniku, služieb recepcie (triedenie a spracovanie korešpondencie, vybavovanie telefonátov, asistentské práce), kompletne vybavenej kuchynky s jedálnym kútikom, vysoko rýchlostného pripojenia na internet, WiFi siete, telefónnych liniek, telefónov, prístupu k tlačiarni, skeneru a kopírke. Upratovanie, zabezpečenie, bezproblémové parkovanie a mnoho ďalších benefitov dopĺňa predstavu Vášho ideálneho a plnohodnotného pracoviska.

Apollo biznis centrum je napojené na hlavné mestské dopravné uzly - Prístavný most či most Apollo, vedúci priamo na hlavný bratislavský obchvat. Tak isto obsahuje aj nákupnú pasáž s prevahou kaviarní a reštaurácií rôzneho druhu ako napríklad Bonjour, Sushi Time, Fresh Garden, Coffeeshop, Company a iné. V blízkosti biznis centra sa nachádzajú mnohé hotely ako napríklad Holiday Inn, Double Tree by Hilton. Komplex Apollo poskytuje plnú občiansku vybavenosť, lekáreň, poštu, Billu, kaderníctvo, fitness centrum a mnoho iného.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať o upresnenie ponuky

Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, mobil: , mail:



Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams,

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

1,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 8,- €/mes. 8.300,- €/mes.
1 m²
Celková rozloha 1 m² 830 m²
1 m²
Úžitková plocha 1 m² 830 m²

Kontaktujte

Pavol Cebák

Pavol Cebák

hovorím po slovensky I speak english
0901900.. zobraziť 0901 900 222

Grahams

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Grahams

Laurinská 8, Bratislava 811 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha1 m²
Úžitková plocha1 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PC-2 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.