Prenájom: komerčný priestor 36 m2, v centre B. Bystrice, Nám. Slobody

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Námestie Slobody
36 m²
úplne prerobený
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
420,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

9261x zobrazená v zozname / 1124x zobrazená detailne / 282x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal Vám ponúka v polyfunkčnom objekte K2, Námestie slobody 8, prenájom od 1.5.2024, prípadne aj skôr, priestor o celkovej výmere 36 m2. Priestor je vhodný na kanceláriu, prípadne obchod či služby. Vybavenie: alarm, pripojenie na internet a elektrické, programovateľné kúrenie. V cene nájmu je aj podiel a využívanie vybavenej kuchyne, spoločných priestorov budovy a parkovania pre nájomcov aj zákazníkov. Energie sa platia podľa skutočnej spotreby a nie sú zahrnuté v nájme. Cena nájmu je uvedená bez DPH. Pre viac informácií, alebo si dohodnúť obhliadku nehnuteľnosti ma prosím neváhajte kontaktovať: tel.: , email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Banskej Bystrici na ulici Námestie Slobody

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

420,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 249,- €/mes. 2.000,- €/mes.
36 m²
Celková rozloha 26 m² 900 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha36 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28580 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.