Prenájom komerčných priestorov - Dolné Krškany-kompletná rekonštrukcia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Dvorčanská
154 m²
prenájom - Zvláštne nehnuteľnosti
850,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2751x zobrazená v zozname / 275x zobrazená detailne / 275x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom podnikateľský objekt v Nitra – Dolné Krškany. Ponúkaný objekt 2x so samostatným vstupom. Pozostáva z kancelárii, kuchynky, šatne, technickej miestnosti, sociálneho zariadenia( 2x sprcha, 2x toaleta) 84m2 a haly (skladu) 70m2. Priestory majú predprípravu na kamerový systém. Budova sa nachádza v objekte, kde sídlia viaceré firmy. Možné využitie fitnes centrum, tanečná škola, zdravotné, či relaxačné centrum, call centrum, obchod, služby, kancelárie. Výborný prístup osobným aj nákladným autom. Vstup do areálu je zabezpečený elektrickou bránou a strážnou službou (24 hod.) Možnosť úpravy interiéru podľa požiadaviek nového nájomcu. Cena prenájmu za mes. 850,-€ bez DPH + energie. Ak Vás ponuka zaujala, môžete si dohodnúť obhliadku na tel.č.

Voľné od 01.09.2023



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu zvláštnej nehnuteľnosti v Nitre na ulici Dvorčanská

Inzerovaný zvláštnu nehnuteľnosť na ulici Dvorčanská v Nitre v cene 850,- € je o 46 € lacnejší ako je priemerná cena zvláštnej nehnuteľnosti v Nitre. Rozloha je o 111 metrov menšia ako je priemerná rozloha zvláštnej nehnuteľnosti v Nitre.

Podrobné informácie

Úžitková plocha154 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046285 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.