Prenájom krásny dom + veľká záhrada, v peknom, tichom prostredí Piešťa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
85 m²
prenájom - Rodinný dom
700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2622x zobrazená v zozname / 196x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom krásny dom s veľkou záhradou v peknom a tichom prostredí Piešťan. Dom sa prenajíma zariadený. V kuchyni, ktorá je prepojená s obývacou izbou sa nachádza kuchynská linka so sklokeramickým sporákom, chladnička, jedálenský stôl so stoličkami, pohovka, kreslo, konferenčný stolík a TV stolík. V spálni je umiestnená veľká posteľ s nočnými stolíkmi a skriňa. V ďalšej miestnosti sú 2 postele, písací stôl, regál a stolík. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom a umývadlom so skrinkou, práčka je elegantne vyriešená a umiestnená vo vstavanej skrini v chodbe, kde je vešiaková zostava a botník. V dome sú plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha. K domu prislúchajú 2 parkovacie miesta.

Cena 700€/mesiac + energie cca 150€ (podľa počtu osôb)



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu rodinného domu v Piešťanoch

Inzerovaný rodinný dom v Piešťanoch v cene 700,- € je o 129 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Piešťanoch. Rozloha je o 48 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Piešťanoch.

Pozícia realitnej ponuky

700,- €
Cena nehnuteľnosti 700,- € 1.000,- €
85 m²
Úžitková plocha 85 m² 120 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha85 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047199 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.