Prenájom: Lukratívny priestor v centre mesta Čadca(172-P)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
77.9 m²
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
1.000,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

2562x zobrazená v zozname / 301x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom lukratívny priestor v novo postavenej 4 podlažnej budove v centre mesta Čadca. Priestor o výmere 77,9 m2 sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží. Vzhľadom na polohu je vhodný na medicínske, alebo kancelárske účely a pod.. Priestor je vybavený kúpeľňou, WCa veľkou terasou. Merače spotreby vody a elektriky sú samozrejmosťou. Vykurovanie je podlahové plynové. Budova je postavená vo vysokom štandarte, boli použité kavlitné materiály a príjemné farby. Objekt disponuje výťahom. V dostupnosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, banky, pošta a iné dležité objekty. 

CENA: 1.000,-EUR/mesiac + 2 mesačná kaucia



V cene nájmu sú energie, výťahy, internet, pripojenie na TV

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Čadci

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 obchodných priestorov v Čadci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915817.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Pozícia realitnej ponuky

1.000,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 530,- €/mes. 1.000,- €/mes.
77.9 m²
Celková rozloha 77.9 m² 141 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha77.9 m²
Statusaktívne
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-172-P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.