PRENÁJOM OBCHODNÝCH A SKLADOVÝCH PRIESTOROV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Brezno
Ulica.: Cesta osloboditeľov
1233 m²
prenájom - Sklady a haly
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2624x zobrazená v zozname / 281x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

DOBRÉ REALITY s.r.o. v zastúpení realitným maklérom, Strmeňová Adriana, Vám ponúkajú na prenájom skladové priestory v Brezne, časť Mazorníkovo, na ul. Cesta osloboditeľov. Plocha: úžitková 1233 m2.

Keďže sa jedná o priestory s veľkou plochou, je možné ich prenajať v celosti, prípadne rozdeliť na menšie časti viacerým nájomcom.
Priestory o ploche 1233m2 sú vhodné na skladovanie tovaru, prípadne výrobu. Majú k dispozícii nakladaciu rampu.
Cena bude stanovená individuálne pri osobnej obhliadke a výbere priestoru (2,- euro bez DPH/ m2). Odmena realitnej kancelárii je vo výške 1-mesačného nájmu.

V prípade záujmu o podrobnejšie informácie, alebo obhliadku ma kontaktujte na tel.č., Strmeňová Adriana, Váš realitný maklér...

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Brezne na ulici Cesta osloboditeľov

Rozloha je o 1170 metrov väčšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Brezne.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha1233 m²
Úžitková plocha1233 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300043970 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.