PRENÁJOM – parkovacie státia, Jaskový rad, Bratislava III

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Vinohrady
Ulica.: Jaskový rad
18 m²
prenájom - Zvláštne nehnuteľnosti
70,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

5888x zobrazená v zozname / 671x zobrazená detailne / 271x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom parkovacie státia pri rodinnom dome na ulici Jaskový rad, mestská časť Bratislava III – Nové Mesto, katastrálne územie Vinohrady. Parkovacie státia sa nachádzajú priamo pri hlavnej ceste. Ponúka sa aj možnosť prenájmu skladovacích priestorov na prízemí uvedeného rodinného domu.

K dispozícii sú celkom 4 parkovacie státia, z ktorých je jedno rezervované pre nájomníka využívajúceho prenájom skladovacích priestorov, ostatné 3 parkovacie miesta sú k dispozícii, nezávisle od nutnosti prenajatia skladov.

Cena prenájmu 1 parkovacieho miesta je 70,- Eur/mesiac.

V prípade záujmu prenájmu skladovacích priestorov na prízemí domu v celkovej výmere 45 m2 a jedného parkovacieho miesta (ku skladom) je cena 340,-€/mesiac.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí: nájom na mesiac vopred (70,-€) + kaucia - vratná na konci nájmu (70,-€) + provízia RK (70,-€).

Informácie : Iva Bedejová, tel. č.:



Patríme (BHS Reality) k členom Realitnej únie SR a ZRKS. S nami získavate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja/prenájmu.

©Text a fotografie s pôdorysom sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BHS Reality, s.r.o..

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu zvláštnej nehnuteľnosti v Bratislave - Vinohrady na ulici Jaskový rad

Inzerovaný zvláštnu nehnuteľnosť na ulici Jaskový rad v Bratislave - Vinohrady v cene 70,- €/mes. má priemernú cenu zvláštnej nehnuteľnosti v Bratislave - Vinohrady. Rozloha má priemernú rozlohu zvláštnej nehnuteľnosti v Bratislave - Vinohrady.

Podrobné informácie

Úžitková plocha18 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BHSI-98 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.