Prenájom, polyfunkcia/obchodné priestory Hlohovec - ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
539 m²
neuvedené
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

47167x zobrazená v zozname / 5728x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na dlhodobý prenájom exkluzívne priestory v širšom centre mesta Hlohovec. Priestory sú nadštandardne vybavené a poskytujú možnosť veľmi širokého využitia na rôzne podnikateľské účely domácim aj zahraničným spoločnostiam. Priestory budovy majú plochu 300 m2. Vedľa budovy je pozemok s rozlohou 239 m2, ktorý je možné využiť ako parkovacie priestory, pripadne skladovanie tovaru.
V priestoroch po dohode s majiteľom sú možné aj drobné stavebné úpravy podľa potrieb nájomcu. Je tiež možnosť prenájmu len časti priestorov. Mesto Hlohovec ma dobré napojenie na diaľnicu D1 a poskytuje kompletnou občianskou vybavenosť. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite len na skok od centra mesta.
Nehnuteľnosť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, recepcie, zasadacej miestnosti, dvoch kancelárií, dvoch priestranných miestnosti, spoločnej kuchynky, technickej miestnosti, toaliet a chodby. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Mestská voda, Kanalizácia, Internet. Priestory sú ihneď k dispozícii.
Cena za prenájom spolu s energiami budú stanovené po vzájomnej dohode.

ID ponuky: HC-58829

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Hlohovci

Podrobné informácie

Celková rozloha539 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-58829 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.