PRENAJOM PRIESTOROV NA VYROBU, OBCHOD, DRUŽSTEVNA P. HORNADE, KE-OKOLIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Družstevná pri Hornáde
145 m²
prenájom - Obchodné priestory
599,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19088x zobrazená v zozname / 2641x zobrazená detailne / 298x zobrazená detailne tento mesiac

Jozue Reality v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom priestory, ktoré môžu byť vhodné na malovýrobu, obchod, skladové priestory, vývarovňu a iné.

Priestory na prenájom boli zrekonštruované v roku 2023. V objekte je komplet nová elektroinštalácia, a vodoinštalácia. Objekt má samostatné merače na vodu a elektrinu, nové plastové okná trojsklá a nové vchodové dvere, nová sanita a WC, nový náter, obnovené podlahy. Ohrev vody je možný na elektrický bojler. Vykurovanie objektu možný na tuhé palivo a záleží od druhu podnikania, je možná dohoda aj ohľadom inštalácie nového kúrenia.

Celková rozloha priestorov na prenájom je 145m2,

Dispozične pozostáva z priestoru:



Zákaznícka predajná zóna: 67,52m2 (12,96mx5,2m)

Zádverie: 6,61m2


Skladové priestory: 31,3m2
Šatňa (sklad): 7,34m2

Technická miestnosť: 7,56m2


Kancelária (sklad): 7,83m2
Chodba: 5,68

WC: 1,71m2


Predsieň s umývadlom: 3,57m2
Rampa: 5,58m2


Vstup do priestorov je z dvoch strán, vzadu do priestoru je nakladacia rampa. Pozemok sa neprenajíma, je však možné ho využívať po dohode s majiteľmi. V objekte je kamerový systém. Pred objektom je možné parkovanie pre tri osobné autá.

Cena je 599,-eur plus dvoj- mesačný depozit plus spotreba elektriny. Objekt je voľný od 1.10., resp. po dohode aj ihneď

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Družstevnej pri Hornáde

Inzerovaný obchodný priestor v Družstevnej pri Hornáde v cene 599,- € má priemernú cenu obchodného priestoru v Družstevnej pri Hornáde. Rozloha má priemernú rozlohu obchodného priestoru v Družstevnej pri Hornáde.

Pozícia realitnej ponuky

599,- €
Cena nehnuteľnosti 599,- € 899,- €
145 m²
Celková rozloha 145 m² 180 m²
145 m²
Úžitková plocha 145 m² 180 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha145 m²
Úžitková plocha145 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MDD-222 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny