Prenájom RD v Jarovciach so samostatne stojacou dvojgarážou.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Jarovce
Lokalita.: Bratislava - Jarovce
240 m²
400 m²
1
4
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
áno
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
1.350,- €/mes. Energie:
350 € / mes
+350,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

31931x zobrazená v zozname / 937x zobrazená detailne / 396x zobrazená detailne tento mesiac

Prenájom rodinného domu v Jarovciach so samostatne stojacou dvojgarážou.
Ponúkame na prenájom 4 izbový, priestranný, slnečný rodinný dom so samostatne stojacou dvojgarážou, 20 ročná stavba, dvojpodlažný, čiastočne podpivničený, pozemok vo výmere 400 m2, úžitková plocha domu 240 m2, dve kúpeľne s WC, sauna, JZ orientácia, dom je nezariadený.

Dispozičné riešenie domu:


1. NP: vstupná chodba, šatník, obývačka s krbom a integrovanou kuchyňou, jedálňou s výstupom na terasu, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou,
2. NP: veľká hala, z nej tri vstupy do samostatných izieb, kúpeľňa s vaňou, sauna, samostatná toaleta, šatník, terasa z haly s možnosťou posedenia a relaxu,
Pozemok: o výmere 400 m2 je zatrávnený s výsadbou ihličnanov, na pozemku sa nachádza murovaný domček a samostatne stojaca dvojgaráž s diaľkovým ovládaním, pozemok poskytuje súkromie.
Vybavenie domu: kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, umývačka riadu) , plastové okná, plávajúca podlaha, vlastný plynový kotol na vykurovanie a prípravu teplej vody, alarm.
Lokalita: rodinný dom poskytuje príjemné komfortné bývanie s možnosťou športových aktivít a relaxácie v blízkosti ramien Dunaja a lužných lesov, bezproblémová dostupnosť do centra Bratislavy za cca 15 minút ako aj na diaľnicu.
Cena mesačne: 1.350,-EUR + energie vo výške 350,-EUR bez telekomunikačných poplatkov

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu rodinného domu v Bratislave - Jarovce

Inzerovaný rodinný dom v Bratislave - Jarovce v cene 1.350,- €/mes. je o 527 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Jarovce. Rozloha je o 27 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Jarovce.

Pozícia realitnej ponuky

1.350,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 1.350,- €/mes. 1.490,- €/mes.
400 m²
Rozloha pozemku 400 m² 800 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Celková rozloha240 m²
Úžitková plocha240 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JS-612 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.