Prenájom samostatnej izby v 3-izb. byte na poschodí RD, Tr. Stankovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Stankovce
Ulica.: Malé Stankovce
20 m²
1
1
1
nie
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - Garsónka
350,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

84176x zobrazená v zozname / 3217x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáme slušného spolubývajúceho, alebo spolubývajúcu do samostatnej 2-lôžkovej izby v trojizbovom byte na poschodí rodinného domu v Trenčianskych Stankovciach. Izba je nepriechodná, uzamykateľná, má samostatný vstup z chodby, ktorá je spoločná pre 3 izby. Zároveň je pre tieto tri izby spoločná kuchyňa so vstavaným elektrickým sporákom, plynovou rúrou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou, mrazničkou, kávovarom a kúpeľňa s vaňou, WC, umývadlom a automatickou práčkou. Vstup na poschodie domu je oddelený od vstupu na prízemie, kde je majiteľ domu. K dispozícii je parkovanie na dvore. Izba je rekonštruovaná a zariadená. Podlaha je v izbe plávajúca, na chodbe a schodišti dlažba, okná sú drevené eurookná. Dvojlôžková západne orientovaná izba je zariadená manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, dvomi skriňami, TV stolíkom, počítačovým stolíkom a kancelárskou stoličkou. Nakoľko sme komunita slušných pracujúcich ľudí, nefajčiarov a abstinentov, hľadáme podobne zmýšľajúceho nájomníka do izby, ktorá má zdieľané spoločné priestory s ostatnými nájomníkmi a čiastočne s majiteľom - prenajímateľom, ktorého hlavnou prioritou je vzájomný rešpekt. Cena prenájmu je 350 Eur/osoba pri obsadení jednou osobou alebo 250 Eur/osoba pri obsadení dvomi osobami. Cena prenájmu je vrátane energií a internetu. Prenájom môže byť aj krátkodobý, bez možnosti ubytovania so zvieratkami. Ubytovanie je voľné od 1.6.2024.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu garsónky v Trenčianských Stankovciach na ulici Malé Stankovce

Inzerovaný garsónku na ulici Malé Stankovce v Trenčianských Stankovciach v cene 350,- € má priemernú cenu garsónky v Trenčianských Stankovciach. Rozloha má priemernú rozlohu garsónky v Trenčianských Stankovciach.

Kontaktujte

Lenka Kičková

Lenka Kičková

0907197.. zobraziť 0907197011

LK REALITY s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

LK REALITY s.r.o.

Nám. sv. Anny 3146/21, Trenčín 911 01

0907.. zobraziť 0907197011 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha30 m²
Úžitková plocha20 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-256 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny