Prenájom: Útulná rekreačná chata v obcii Terchová(186-P)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Terchová
290 m²
prenájom - Chata
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2287x zobrazená v zozname / 209x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte ideálne miesto pre vašu dovolenku, alebo víkendový únik od každodenného zhonu? Ponúkame na prenájom nádhernú rekreačnú chatu v Terchovej, obklopenú malebnou prírodou Malej Fatry. Kapacita celej chaty je pre 8 osôb. Dispozične pozostavá z kompletne zariadenej kuchyne s jedálenskym kútom spojenej s obývacou izbou s krbom a pohodlným sedením, kúpeľne so sprchovým kútom a WC. K dispozícii sú aj dva TV. Druhá časť chaty k prenájmu je taktiež kompletne zariadená a je vhodná na prenájom pre jednotlivca , páry, alebo rodinu do 4 osôb. V záhrade je umiestnené ohnisko s lavičkami na večernú opekačku a posedenie s priateľmi. Parkovanie áut je súkromné pri chate. Táto vyhľadávaná lokalita ponúka rôzne aktivity. V blízkosti sú turistické a cyklistické trasy. Mžete absolvovať horskú turistiku a v zime využívať lyžiarske stredisko Vrátna dolina. Funguje tu aj požičovňa kolobežiek. V obci Terchová sa nachádza veľa pamiatok a aj známe Jánošíkové diery. Pri návšte Terchovej nesmiete vynechať návštevu Lanovového parku, ktorý je vybudovaný v centre obce v blízkosti futbalového štadióna a Terchovského amfiteátra. Umiestený je v príťažlivom prostredí borovicového lesa. Ponúka v priemere 40 minútový adrenalínový zážitok 3- 7 metrov nad zemou. Taktiež môžete vidieť vyrezávaný DREVENÝ BETLEHEM v kostole sv. Cyrila a Metoda v centre obce.

CENA: 60,-Eur/ noc ( pre 4 osoby-prvá časť chaty)


CENA: 30,-EUR /noc (jednotlivec-prvá časť chaty)
CENA: 75,-Eur/ noc ( pre 4 osoby- druhá časť chaty)

Pre viac informácii, dostupnosť a rezerváciu nás kontaktujte na telefónnom čísle:(prvá časť chaty) a (druhá časť chaty).

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Zastavaná plocha290 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Zariadeniezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-186-P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.