PRENÁJOM veľkometrážneho 4i mezonetu s terasou, Horská ulica, BA - III

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Ahoj
Ulica.: Horská
145.54 m²
4
4
nie
áno - 2
áno
nie
prenájom - 4-izbový byt - Novostavba
1.990,- € Energie:
500 € / mes
vratne vnútorného parkovacieho státia, +500,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

14700x zobrazená v zozname / 491x zobrazená detailne / 200x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE s.r.o., ponúka na prenájom krásny, veľkometrážny a zariadený 4-izbový mezonet na Horskej ulici, Bratislava III, mestská časť Nové Mesto – Vinohrady. Celková rozloha bytu je 145,56 m2 – celková výmera bytu s 2 krásnymi terasami a pivničnou kobkou. K bytu je zabezpečené aj 1x vnútorné parkovacie státie (prechod suchou nohou). Byt je situovaný na 2 poschodiach a to 3. a 4. Dostanete sa do neho pohodlne výťahom, kde vstup je zo 4. poschodia. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite pre rodiny s deťmi, kde nájdete kľudné, veľmi príjemné a komorné bývanie v nadštandardnom a tichom prostredí s krásnym výhľadom na mesto. Je svetlý a orientovaný na dve svetové strany, obývacia časť SV. Stačí si už len tento byt prenajať a užívať jeho výhody.

Dispozícia:


Do bytu – MEZONETU sa dostanete rovno na 4. poschodie. Byt je výborne dispozične riešený. 4. poschodie je tzv. denná časť a 3. poschodie nočná časť. Na vrchnom poschodí hneď po vstupe nájdete krásnu a priestrannú hosťovskú izbu so samostatnou kúpeľňou. Táto kúpeľňa disponuje sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. V byte je aj samostatná toaleta. Chodbou sa dostaneme do centrálnej dennej časti bytu. Po ľavej strane je priestranná kuchyňa vybavená všetkými spotrebičmi (umývačka riadu, práčka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra). Jedálenský stôl je pre 6 osôb. Veľmi príjemne a nenútene je prepojená táto jedálenská časť s obývacím priestorom. Srdcom tohto priestoru je funkčný krb na drevo, ktorý môžete využiť hlavne v chladnom zimnom počasí a navodí Vám atmosféru oddychu na vidieku. Pozdĺž celej obývacej izby je veľká terasa s krásnym výhľadom na mesto. Do ďalšej časti bytu, ktorá je na 3. poschodí sa dostaneme krásnym dreveným schodiskom. Schody so zábradlím nemajú ostré hrany čo je bezpečné aj pre menšie deti. V tejto tzv. nočnej časti nájdeme samostatnú veľkú kúpeľňu, ktorá je vybavená veľkou vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Pod schodiskom je odkladací priestor a pozdĺž chodby sú tiež veľké roll-dor skrine, ktoré Vám poskytnú veľa úložného priestoru. Ďalej sa dostaneme do spálne vybavenou manželskou posteľou a tiež výstupom na menšiu terasu. Na tomto poschodí je aj pekná veľká detská izba s dostatočným úložným priestorom.

Výhody bytu:


- veľkometrážny a zariadený, vrátane spotrebičov (aj umývačka riadu),
- samostatné 3 izby, z toho jedna s vlastnou kúpeľňou,
- veľmi dobrá a žiadaná lokalita, bezprostredná blízkosť prírody – Horáreň na Peknej ceste s detským ihriskom, možnosť cyklistiky a prechádzok,
- tichá lokalita plná zelene s kompletnou občianskou vybavenosťou,
- vhodný pre viacčlennú rodinu, pohodlné a priestranné bývanie,
- na terasu je vstup priamo z obývacej miestnosti a na druhú terasu zo spálne,
- komorné bývanie, príjemní susedia,
- k dispozícii je pivničná kobka a vnútorné parkovacie státie.

Bytový dom:


Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2008 a nachádza sa vo veľmi obľúbenej lokalite Bratislava – Vinohrady. Jedná sa o komunitné bývanie, kde nebudete mať príliš veľa susedov, ale za to možnosť byť priamo v kontakte s prírodou. Bytový dom disponuje výťahom.

Lokalita:


Bratislava - Nové Mesto, časť Vinohrady je miestna časť v Bratislave v mestskej časti Nové Mesto. Na severovýchode ju ohraničuje mestská časť Rača, na juhovýchode Račianska ulica. Táto lokalita poskytuje úplnú občiansku vybavenosť a vynikajúce dopravné napojenie na hlavné cestné ťahy. Miesto, kde budete mať na dosah celé mesto, avšak stále si zachovalo svoj príjemný charakter s množstvom zelene. Pár minút pešo na Peknej ceste nájdete ihriská, škôlku, školu, Lidl, poštu, zdravotné strediská a množstvo reštaurácii. Túto časť ocenia hlavne rodiny s deťmi a milovníci prírody a športovej cyklistiky.


CENA:


+ NÁJOM 1.990,-€/MESIAC + ENERGIE 500,-€/MESIAC V ZÁVISLOSTI OD POČTU OSÔB (elektrina + správa + internet),
+ DEPOZIT PRE MAJITEĽA BYTU VO VÝŠKE 1-MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO,
+ PROVÍZIA PRE REALITNÚ KANCELÁRIU LIVIANTE VO VÝŠKE 1-MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO.


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE, s.r.o. a Butterfly-reality, spol. s r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha145.56 m²
Úžitková plocha145.54 m²
Poschodie4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky