PRENÁJOM, veľký 2 izb. byt na Vodárenskej ulici, Košice - Sever

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Vodárenská
63 m²
6
6
2
úplne prerobený
prenájom - 2-izbový byt
750,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

9420x zobrazená v zozname / 1055x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

KORIJKOV & AGENTS Vám exkluzívne ponúka na prenájom slnečný kompletne zariadený 2 izbový byt na Vodárenskej ulici v blízkosti univerzít TUKE a UVLF.

Byt je po kompletnej modernej rekonštrukcii, nachádza sa na poslednom 6.poschodí (bez susedov) kompletne rekonštruovaného bytového domu. Rozloha bytu je 63m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, kuchyne, spálne, kúpeľne s vaňou, aj sprchovýcm kútom a samostatným WC.

Orientácia bytu je na Severovýchod.



Lokalita: Vodárenská ulica ponúka pešiu dostupnosť do centra mesta a skvelú príležitosť na šport, prechádzky a relax v rámci parku ANIČKA. V okolí bytového domu je kompletná občianská vybavenosť (školy, škôlka, obchody, poliklinika, množstvo zelene a parkov, potraviny FRESH a BILLA, zastávky MHD, ...). Výborná dostupnosť do centra mesta (15-20 min. peši).

Byt je kompletne a dizajnovo zariadený (práčka, chladnička, rýchlovarná kanvica, elektrická rúra, indukčná varná doska, kuchynské zariadenie a samozrejme optický internet).

Cena: 750€/mesačne


Cena je vrátane energií a internetu.
Požadujeme depozit vo výške 1000€

Byt je vhodný pre zodpovedných a slušných ľudí. Nefajčiarov.

Byt je voľný od 15.02.2024



LINK na 3D virtuálnu prehliadku nájdete na tomto odkaze:
https://my.matterport.com/show/?m=DX5q6Y5JLun

Ing. Ľubomír Korijkov


KORIJKOV & AGENTS realitná kancelária
+



KORIJKOV & AGENTS is offering for a rent luxury 1 bedroom (2rooms) apartment, all furnished, on Vodarenska Street close to the City Center Kosice.

The apartment of 63m2 is situated on the 6nd floor without the neighbors. The layout consists of the entrance hall, 1 separate bedroom, kitchen with livingroom, bathroom with bathtube and separate shower, separate toilet. The orientation of the apartment is north-east.

Location:


Situated on Vodarenska street, 15-20 min walking distance to the City Center. It’s quiet part close to the beautiful park Anicka. Groceries Fresh and Billa walking distance, as well as the bus station and University UVLP, TUKE.

The apartment and both rooms are fully furnished. (beds, tables, closets, washing machine, refrigerator, furniture, kettle, stove, kitchen equipment, optical internet).


Price: 800€ / month


The price includes energies and internet.
We require 1000€ deposit.

The apartment is suitable for responsible couple or family. Non-smokers.

The apartment is available from 15th February 2024.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Sever na ulici Vodárenská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Vodárenská v Košiciach - Sever v cene 750,- €/mes. je o 33 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Sever. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Sever. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Košiciach - Sever. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-49...

Pozícia realitnej ponuky

750,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 750,- €/mes.
63 m²
Celková rozloha 52 m² 63 m²
63 m²
Úžitková plocha 52 m² 63 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha63 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciaseverozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny