Prenájom, výrobný priestor Povoda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Povoda
518 m²
neuvedené
áno
pôvodný
nie
áno
prenájom - Výrobné priestory
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

5445x zobrazená v zozname / 638x zobrazená detailne / 285x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom dvojpodlažnú budovu v obci Povoda, okres Dunajská Streda. Plocha prvého podlažia je 290 m2, druhého podlažia 210 m2.
Prístup k podnikateľskému objektu je priamo z obecnej asfaltovej komunikácie. Využívaný bol na výrobu plastových okien, dverí, ako aj tieniacich systémov.
Na prvom podlaží, na ktorom sa sústredila výroba plastových okien, sa nachádza garáž s dvoma garážovými bránami na elektrické ovládanie. Prechodovou chodbou je oddelená od samotnej výrobnej haly, ako aj ďalšej menšej haly / skladového priestoru. Na tomto podlaží je aj prijímacia kancelária pre klientov.
Druhé podlažie bolo využívané k výrobe tieniacich systémov. Okrem výrobného priestoru je súčasťou podlažia aj kuchynka pre zamestnancov, sociálne zariadenia, kancelária.
Inžinierske siete: elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Na prvom podlaží klimatizácia.
Objekt je vybavený všetkou strojovou výrobnou technikou, ktorá je potrebná k výrobe plastových okien a dverí, tieniacich systémov. Stroje a prístroje je možné od majiteľa odkúpiť za podmienok konkrétne dohodnutých so záujemcom.
V prípade, že v danom objekte bude nájomca prevádzkovať iný druh podnikania, majiteľ stroje a zariadenia v dohodnutej dobe z objektu vysťahuje.
Objekt je uzatvorený, z uličnej časti prístupný motorovými vozidlami vchodovou bránou, k užívaniu je aj príslušná časť dvora.
Všetky ďalšie potrebné informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke.

ID ponuky: DS-65179

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha518 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-65179 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.