PRENÁJOM: VÝROBNÝ / SKLADOVÝ PRIESTOR, VÝBORNÁ DOSTUPNOSŤ, KOMÁRNO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: Okružná
345 m²
prenájom - Sklady a haly
750,- €/mes. +energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2752x zobrazená v zozname / 686x zobrazená detailne / 88x zobrazená detailne tento mesiac

HOME CENTER Komárno - realitná kancelária ponúka na prenájom skladový / výrobný priestor v Komárne. Priestor sa nachádza v uzavretom areáli s asfaltovou prístupovou cestou. Ponúkaný priestor má rozlohu 345 m2 (23x15 meter), má dva vstupy cez dvojkrídlové priemyselné dvere (bezproblémová manipulácia s tovarom), má zavedenú elektrinu, ktorá bola dimenzovaná aj na výrobu (viac kusov antoníkov). Priestor má vlastné merače plynu a elektriny, kúrenie je riešené plynovým ohrievačom. Priestor sa dá ľahko deliť na menšie časti. Podľa potreby nájomcu, je možnosť prenajať si aj kancelársky priestor.

CENA: 750,-EUR / mesiac.



Váš maklér:

Csaba Őszi



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Komárne na ulici Okružná

Inzerovaný sklad / halu na ulici Okružná v Komárne v cene 750,- €/mes. je o 444 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Komárne. Rozloha je o 133 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Komárne.

Pozícia realitnej ponuky

750,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 350,- €/mes. 820,- €/mes.
345 m²
Celková rozloha 35 m² 345 m²
345 m²
Úžitková plocha 200 m² 345 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha345 m²
Úžitková plocha345 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Parkovanieáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1-290 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny