Prenájom výrobných a kancelárskych priestorom v areáli bývalej ZTS v M

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
390 m²
prenájom - Výrobné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

6996x zobrazená v zozname / 918x zobrazená detailne / 258x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom výrobnú halu a kancelárske priestory v areáli bývalej ZTS v Martine. Táto rozsiahla nehnuteľnosť má svoje vlastné parkovacie miesta, čo umožňuje pohodlné parkovanie pre zamestnancov a návštevníkov.
Kancelárske priestory sú k dispozícii vo veľkostiach od 25 m2 do 93 m2, čo umožňuje zákazníkom zvoliť si priestor, ktorý najlepšie vyhovuje ich potrebám. Kancelárske priestory boli rekonštruované a modernizované, aby poskytovali komfortné a praktické pracovné prostredie.
Výrobná hala má určitý vek, avšak je v dobrom stave a jej kvalitná konštrukcia zabezpečuje jej trvanlivosť aj v budúcnosti. Celková rozloha výrobných priestorov je 360 m2
Priestory sú vhodné pre malé a stredné podniky hľadajúce nové kancelárske priestory alebo výrobné priestory s vlastným parkovaním. Nachádzajú sa v blízkosti centra mesta Martin a majú dobré dopravné spojenie. Máte možnosť zobrať do prenájmu časť priestorov, čo znamená, že môžete prispôsobiť svoj prenájom vašim potrebám a získate priestor, ktorý presne vyhovuje vašej firme.
Areál bývalej ZTS má bohatú históriu a predstavuje dôležitú súčasť priemyselného dedičstva mesta Martin.
Ak hľadáte nehnuteľnosť pre vašu spoločnosť, ktorá umožní rozšírenie jej kapacít a zároveň vám poskytne pohodlné pracovné prostredie, neváhajte nás kontaktovať a radi Vám poskytneme ďalšie informácie a zariadime obhliadku priestorov.
V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 

ID: 107878


Cena: dohodou 
Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu výrobného priestoru v Martine

Rozloha je o 3158 metrov menšia ako je priemerná rozloha výrobného priestoru v Martine.

Kontaktujte

Roman Kulich

Roman Kulich

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha390 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-107878 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.