Prenájom:3 izbový nadštardantný byt v meste Čadca(176-B)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
87 m²
3
3
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
900,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

5695x zobrazená v zozname / 347x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom nadštandartný 3 izbový byt,ktorý sa nachádzajú na 3. nadzemnom podlaží v novej štvorpodlažnej budove v centre mesta Čadca. Exluzivitu bytu podčiarkuje celková rozloha a to 87 m2 s privátnou terasou. Byt je vybavený vkusnou kuchynskou linkou s elektrickým sporákom a digestorom, kúpelňou s vaňou a aj sprchovým kútom v príjemnom modernom dizajne.Kúrenie je podlahové a vlastné merače spotreby vody a elektriky. Súčasťou bytu je pripojenie na internet a televíziu. Budova je vybavená výťahom. Dôležitou devízou je poloha bytu v centre mesta s dostupnosťou občianskej vybavenosti a služieb ako reštaurácie,úrady,banky,pošta,nemocnica,školy,škôlky,autobusová a vlaková stanica a pod..

Cena: 900 Eur/mesiac + 2 mes.kaucia(v cene nájom + energie,TV a internet)

V cene je kompletný právny a finančný servis.



V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na mob.telefone:  alebo na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Čadci

Inzerovaný 3 izbový byt v Čadci v cene 900,- €/mes. je o 67 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Čadci. Rozloha má priemernú rozlohu 3-izbového bytu v Čadci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Čadci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915817.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Podrobné informácie

Úžitková plocha87 m²
Poschodie3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Výťaháno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-176-P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.