REZERVOVANÉ! Prerobený 2 izbový byt v meste Vráble - Kaška

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
46.5 m²
4
prízemie
2
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12958x zobrazená v zozname / 1068x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ!

Iba u nás výhodná ponuka !



Hľadáte ihneď obývateľný byt v meste Vráble? Máme pre Vás výbornú ponuku zrekonštruovaného 2-izbového bytu s úžitkovou plochou 46,5 m2 nachádzajúceho sa v tichej časti sídliska Kaška.

Z dispozičného hľadiska pozostáva tento byt zo vstupnej chodby so vstupom do komory, priechodnej obývacej izby, nepriechodnej spálne, kuchyne, kúpeľne a oddelenej toalety.

V priebehu posledných rokov sa v byte realizovala rozsiahla rekonštrukcia, ktorá pozostávala z modernizácie bytu a zahŕňala výmenu okien za plastové s vnútornými žalúziami, výmeny interiérových dverí s obložkami, novej vodoinštalácie, novej kuchyne, uloženia nových laminátových podláh, novej dlažby, sanity a obkladov v kúpeľni a na toalete, aplikácie stierok, výmeny radiátorov a ďalších iných úprav.

Táto nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí bytového domu bez výťahu, ktorý je postavený z tehál, v roku 2019 prešiel rozsiahlou revitalizáciou, ktorá pozostávala z obnovy fasády vrátane zateplenia, obnovy balkónov a výmeny stúpacích vedení.

Dôležitým faktorom je cena tejto nehnuteľnosti, ktorá je majiteľkou stanovená na 75.000€ vrátane právneho servisu a poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva. Uvedená cena je vrátane kompletného zariadenia bytu.

Byt je kúpou ihneď voľný.



Energetický certifikát bytového domu nebol vypracovaný.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky ohľadom nehnuteľnosti, prípadne možnosti financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Vrábliach

Inzerovaný 2 izbový byt vo Vrábliach v cene 75.000,- € je o 1.745 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu vo Vrábliach. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu vo Vrábliach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu vo Vrábliach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-03...

Pozícia realitnej ponuky

75.000,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 199.950,- €
46.5 m²
Úžitková plocha 45 m² 100 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha46.5 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicanie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-03-0018 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.