Priestory pre plávanie pre deti s technikou, vykurovaním, bazénom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: A. Hlinku
100 m²
prenájom - Zvláštne nehnuteľnosti
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3428x zobrazená v zozname / 281x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

Priestory sú vhodné k zriadeniu plavárne pre deti. Priestory sú o výmere cca 100m2 s kompletným hygienickým zázemím (WC, sprchy...). V priestoroch sa nachádza príprava na bazén s jamou, technológiou, vykurovaním. K dipozícii sú šatne, sauna, kancelária. Objekt hotela PREUGE je situovaný v blízkosti centra s vysokou frekvenciou chodcov, mestskej, prímestskej a diaľkovej dopravy. K priestorom prislúcha vlastné parkovisko. Výška a forma platieb nájomného budú stanovené dohodou v súvislosti s výmerou a formou prevádzky. Dohoda na odpustení nájomného v prípade pandemický situácie je možná.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu zvláštnej nehnuteľnosti v Prievidze na ulici A. Hlinku

Inzerovaný zvláštnu nehnuteľnosť na ulici A. Hlinku v Prievidze v cene 1,- € má priemernú cenu zvláštnej nehnuteľnosti v Prievidze. Rozloha je o 200 metrov menšia ako je priemerná rozloha zvláštnej nehnuteľnosti v Prievidze.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300043150 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.