Priestranný 1 izbový zrekonštruovaný 45 m2 byt Bratislava – Haburská u

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
45 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 1-izbový byt
163.950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14850x zobrazená v zozname / 1168x zobrazená detailne / 342x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúkajú zrekonštruovaný 1 izbový priestranný byt na Haburskej ulici, s výmerou 45 m2 v pokojnej bytovej výstavbe a v zelenom prostredí bratislavského Ružinova. Byt prešiel pred 6 rokmi kompletnou rekonštrukciou. Vstup je do priestrannej chodby odkiaľ je vstup do príjemnej samostatnej kuchyne , ďalej je samostatný vstup do priestrannej presvetlenej izby a do veľkej kúpeľne s toaletou a rohovou vaňou. Byt je vkusne zrekonštruovaný a je ihneď pripravený na bývanie , vrátane kuchyne s kompletným technickým vybavením, pračkou a vstavanou skriňou na chodbe. Nachádza sa na 2. poschodí.
Dom prešiel výraznou rekonštrukciou. Je zateplený , má zrekonštruovanú strechu a nový výťah. Je vhodný aj pre bezbariérové bývanie.
V príjemnom parkovom okolí je výborná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré obchody a nové reštaurácie, školy a materské škôlky , je tu tiež výborné dopravné prepojenie, V tesnej blízkosti bytu je príjemný park a výborné detské ihrisko. V blízkosti je trh a tiež jazero Kuchajda , ideálne pre letné športy, prechádzky a cyklistiku.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Ružinov

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 jednoizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

163.950,- €
Cena nehnuteľnosti 90,- € 174.900,- €
45 m²
Rozloha pozemku 28 m² 45 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku45 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52114 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.