PRIESTRANNÝ 2-IZB. BYT S LODŽIOU A MUROVANÝM ŠATNÍKOM V CENTRE DETVY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
Ulica.: A.Hlinku
64 m²
8
4
2
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
98.000,- € LODŽIA
Ponúknite vlastnú cenu

2067x zobrazená v zozname / 196x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 2- izbový priestranný byt s lodžiou, murovaným šatníkom a špajzou. Byt je na 4 podlaží na ulici A.Hlinku v centre Detvy. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou a je vo veľmi dobrom a zachovalom stave. Po kúpe ihneď voľný.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, murovaného šatníka, WC s kúpeľňou, kuchyňa s jedálenskou časťou, jednej priechodnej, jednej nepriechodných izby a lodžie. K bytu prislúcha jedna špajza na medziposchodí a murovaná pivnica.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• celková rozloha bytu je 64 m2, nachádza sa na 4/8 podlaží
• slnečný a teplý byt, teda nízke mesačné náklady
• vymenené plastové okná, žalúzie, sieťky proti hmyzu, lodžia s roletami
• murované jadro so spojenou dispozíciou
• murovaný šatník a špajza na spoločnej chodbe
• krásne bukové drevené parkety v izbách, dlažba na chodbe a v kúpeľni
• k bytu prislúchajú murovaná pivnica
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)
• energetický certifikát nie je k dispozícii

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:


Byt sa nachádza v priamom centre Detvy, v zateplenej bytovke s novou strechou a príjemne zrekonštruovanými spoločnými priestormi. Bytovka má svoje bezpečnostné opatrenia vo forme kamier a domového vrátnika. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii ako je murované jadro, výmena elektroinštalácie a vodoinštalácie v jadre a v kuchyni, omietky, dlažbu v chodbe a v kúpeľni, vymenené okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, rolety na lodžii. V izbách sú krásne zachovalé, drevené parkety. Výhodou tohto bytu je dostatok úložného priestoru v chodbe, kde je murovaný šatník a na medziposchodí je murovaná špajza. V celom byte boli vymenené okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Novému majiteľovi tu už veľa na rekonštrukciu neostalo, takže môže urobiť len drobné úpravy a zariaďovať! Byt sa predáva tak ako ho vidíte na fotkách. Výhodou tohto bytu je jeho poloha, na skok máte kompletnú občiansku vybavenosť. Je voľný ihneď, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadky. Tešíme sa na Vás!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT331ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Detvej na ulici A.Hlinku

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici A.Hlinku v Detvej v cene 98.000,- € je o 2.823 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Detvej. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Detvej.

Pozícia realitnej ponuky

98.000,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 100.500,- €
64 m²
Celková rozloha 50 m² 65 m²
64 m²
Úžitková plocha 52.05 m² 64 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GGBT331ZV ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.