PRÍJEMNÝ 1-IZBOVÝ BYT S LODŽIOU PO REKONŠTRUKCII V OBCI SÁSA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Sása
Ulica.: Nová
25 m²
3
1
1
po rekonštrukcii
áno
predaj - 1-izbový byt
37.990,- € LODŽIA
Ponúknite vlastnú cenu

4720x zobrazená v zozname / 265x zobrazená detailne / 265x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj 1-izbový útulný byt s lodžiou, kompletne zariadený a po rekonštrukcii. Nový majiteľ sa môže hneď nasťahovať. Zaujímavosťou bytu je lodžia a nízke mesačné náklady na bývanie.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, murovanej kúpeľne s WC, kuchyne, lodžie a izby.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• rozloha bytu je 25 m2, 1/3 podlaží
• nízke náklady na bývanie do 75,-€ za mesiac aj s energiami
• plastové okná, lodžia
• murované jadro so sprchovým kútom
• výborná orientácia vďaka čomu je byt svetlý a teplý
• murovaná budova, tichá lokalita
• k bytu prislúcha murovaná pivnica
• energetický certifikát nie je k dispozícii
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

DOJEM MAKLÉRA:


Chcete sa osamostatniť, či začať niekde odznova? Toto je pre Vás tá najlepšia ponuka. Je to 1-izbový byt po rekonštrukcii s lodžiou a kompletne zariadený. Byt je útulne a prakticky zariadený. Nová kuchynská linka so všetkými spotrebičmi ostáva k dispozícii novému majiteľovi. Kúpeľňa je murovaná so spojenou dispozíciou a sprchovým kútom. Miesto tu má aj plynový kotol, s ktorým sa aj kúry aj ohrieva teplá voda. Výhodou tohto bytu je príjemná lodžia, na ktorej si po práci môžete vychutnať čaj či kávičku. Nemusíte už nič prerábať, či meniť, len sa nasťahovať! Bytovka je postavená z tehly, robila sa nová strecha a menili sa vchodové dvere. K bytu prislúcha jedna murovaná pivnica. Byt sa nachádza v tichej ulici v malebnej obci Sása. Najbližšia obec s kompletnou občianskou vybavenosťou sú Pliešovce, len 3 minút autom. Najbližšie mesto je Krupina, vzdialená len 13 minút autom. Zvolen je 19 minút autom. Ak hľadáte útulný byt na bývanie, alebo investičný byt na prenájom, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadku s nami. Tešíme sa na Vás!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel. č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT333ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Sáse na ulici Nová

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Nová v Sáse v cene 37.990,- € má priemernú cenu 1-izbového bytu v Sáse. Rozloha má priemernú rozlohu 1-izbového bytu v Sáse.

Pozícia realitnej ponuky

37.990,- €
Cena nehnuteľnosti 37.990,- € 119.998,- €
25 m²
Úžitková plocha 25 m² 47 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha25 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GGBT333ZV ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.