Príjemný 2 izbový byt v blízkosti zámockého parku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Muškátová
63 m²
2
2
po rekonštrukcii
predaj - 2-izbový byt
174.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

38111x zobrazená v zozname / 2120x zobrazená detailne / 333x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľký 2 izbový byt na Muškátovej ulici v PEZINKU. Rozloha 55,47 m2 + balkón + komora, poschodie 2/4, zateplený bytový dom s novými stúpačkami a s VLASTNOU KOTOLŇOU.

Vrámci rekonštrukcie boli v byte robené nové rozvody elektriky v kuchyni, v kúpeľni, na chodbe a vo WC, vinylové podlahy, nové stierky, plastové okná s novými žalúziami, nová dlažba na balkóne, zrekonštruovaná kúpeľňa a oddelené WC, bodové osvetlenie, nová ešte nepoužitá kuchynská linka so spotrebičmi (umývačka riadu, sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra), bezpečnostné vchodové dvere a nové interiérové dvere.

Veľká chodba poskytuje priestor na vstavanú skriňu. K dispozícii je tiež komora v suteréne bytového domu.

Byt je otočený na dve strany s obľúbenou orientáciou východ a západ. Mesačné náklady sú vo výške 142,- Eur pre 3 osoby.

Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou - potraviny KRAJ a COOP Jednota, pizzeria, reštaúrácie, škôlka, 2 x škola, kaviarne, MHD, detské ihriská a jednoduché napojenie cez nové diaľničné obchvaty. Príjemným spestrením je krásny zámocký park so živými pávmi, či jazdecký areál Rozálka, kde sa každoročne koná svetový pohár v parkúre. Blízkosť vinohradov a okolitých lesov umožňuje množstvo športových aktivít. Pezinok je veľmi priateľské mesto bohaté na zážitky ako vinobranie, či pravidelné slávnosti na námestí.

Cena zahŕňa kompletný právny servis.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Pezinku na ulici Muškátová

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 dvojizbových bytov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911261.., uveďte číslo ponuky ZR-75...

Pozícia realitnej ponuky

174.500,- €
Cena nehnuteľnosti 98.000,- € 230.000,- €
63 m²
Celková rozloha 42 m² 153.28 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Poschodie2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Lódžiaáno
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-758967 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny