Zariadený 3i byt /110m2 /v priamom centre Piešťan

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Teplická
110 m²
3
2
3
nie
prenájom - 3-izbový byt
800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

26634x zobrazená v zozname / 1892x zobrazená detailne / 433x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka na prenájom štýlový 3 izbový tehlový byt v meste Piešťany, známom svojimi termálnymi prameňmi a vysokým štandardom života. Nachádza sa na Teplickej ulici v úplnom centre v tesnej blízkosti Kúpeľného parku a príjemnou pešou dostupnosťou do samotných Kúpeľov.
Plne zariadený byt s elegantnými detailmi a hodnotovými prvkami ponúka veľmi príjemné pohodlie a komfort domova. Je vybavený klimatizáciou, plynovým kotlom, satelitom, wifi a TV.

Byt č. 2.


TECHNICKÉ PARAMETRE A DISPOZÍCIA
Rozloha bytu 110,30m2
2. NP
Vstupná komunikačná chodba, samostatná kuchyňa s jedálňou, 2 samostatné spálne, obývacia izba s balkónom, kúpeľňa, samostatná toaleta.
Byt je súčasťou polyfunkčného domu, ktorý je lokalizovaný v pamiatkovej zóne. Okrem tohto bytu budova disponuje ešte piatimi podobne vkusne zariadenými bytovými jednotkami, ktoré sa tiež ponúkajú na dlhodobý prenájom.
Nájomca má k dispozícii zadné átrium domu so zatrávnenou záhradou, okrasnými stromami a kríkmi a príjemným posedením, ktoré ponúka krytý altánok a kaviarnička s pralinkami a cukrárenskými delikatesami.

LOKALITA


Príjemný byt sa nachádza v kúpeľnom meste Piešťany, v obľúbenom meste kúpeľných a obchodných domov. V bezprostrednom okolí sa nachádza mestský park, pešia zóna, nákupné centrum Aupark, pošta, verejné parkovisko. Piešťany disponujú výborným napojením na diaľničnú sieť smer Bratislava a Trenčín.

CENA NEHNUTEĽNOSTI: 800,-EUR/mesiac


Nájom k dispozícii od októbra 2024

TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Piešťanoch na ulici Teplická

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Teplická v Piešťanoch v cene 800,- € je o 263 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 23 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 trojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

800,- €
Cena nehnuteľnosti 370,- € 1.200,- €
110 m²
Celková rozloha 68 m² 130 m²
110 m²
Úžitková plocha 60 m² 110 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha110 m²
Úžitková plocha110 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Výťahnie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-323 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.