3 IZBOVÝ BYT, POVAZŠKÁ BYSTRICA-LÁNY, KOMPLET REKONŠTRUKCIA, BALKÓN, 8

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
88 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
160.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3038x zobrazená v zozname / 261x zobrazená detailne / 261x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/kN2_hmXE9yY *************************

TUreality pripravuje do ponuky 3 izbový byt v Považskej Bystrici, sídlisko Lány, ul. Pribinova o celkovej výmere 88m². Byt sa nachádza na 2./2. poschodí v tehlovom bytovom dome.

Byt prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou. V roku 2014 sa menila medená elektroinštalácia v celom byte a sadrokartónové stropy. V roku 2017 sa renovovala kúpeľňa s WC, menili sa podlahy, rozvody odpadu a vody. Byt má plastové okná, tehlové murované jadro.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne a detskej izby. V kuchyni je vyhotovená kuchynská linka na mieru. Z obývacej izby je možnosť dostať sa na južne orientovaný balkón, ktorý poskytuje výhľad do tichého vnútrobloku s nádherným výhľadom na okolitú zeleň.

V kúpeľni sa nachádza veľký sprchový kút, vstavané WC je samostatne. O dostatok úložného priestoru sa postarajú vstavané skrine na chodbe. Veľmi veľkou výhodou bytu je jeho priestranná pivnica o rozlohe cca 20m².

Sídlisko Lány ponúka zeleň a oddychové zóny pre svojich obyvateľov. Poskytuje pokoj a priateľské miesto na život, ktoré je úzko spätné s urbánnym životným štýlom v prostredí prírody. DOPORUČUJEM. Výhradne v TUreality. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku88 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla