TROJIZBOVÝ BYT POVAŽSKÁ BYSTRICA, 70 M

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
70 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
145.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11851x zobrazená v zozname / 1018x zobrazená detailne / 304x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj útulný trojizbový byt s väčšou výmerou v Považskej Bystrici časť Lánska. Byt o výmere 70 m2 prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane elektrických rozvodov. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s bezpečnostnými dverami so vstavanou skriňou,zníženým stropom, menšou špajzou, kúpelňou s wc, obývačkou so zníženým stropom a led osvetlením, spálňou s dostatočným úložným priestorom a zníženým stropom, kuchyne s vkusnou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru, ktorá má zabudované všetky elektro spotrebiče, pracovňou s východom na zasklenný balkón s orientáciou na sever. V byte sa dá dorobiť krb s priamym napojením do komína. K bytu prináležia aj dve pivnice o celkovej výmere 12 m2 s možnosťou využittia aj práčovne, odkladacou miestnosťou na koočíky a podobne. Výhodou bytového domu je bezproblémové parkovanie pred domom, vymenená strecha, kompletná dostupná občianska vybavenoť ako je: MŠ, ZŠ, nemocnica, potraviny, MHD, reštaurácie, centrum voľného času, ihriská, park. Ennergetický certifikát nebol vyhotovený. Byt je bez ďalších nutých investícii obklopený zeleňou a je ideálny pre rodinu s deťmi.Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na čísle: alebo mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Považskej Bystrici

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Považskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

145.000,- €
Cena nehnuteľnosti 93.000,- € 269.900,- €
70 m²
Rozloha pozemku 64 m² 80 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku70 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52040 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny