Predaj 3 izbový byt, 66 m2, Rozkvet, Považská Bystrica.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Rozkvet
62 m²
12
8
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
93.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14966x zobrazená v zozname / 918x zobrazená detailne / 274x zobrazená detailne tento mesiac

5 STARS Realitná agentúra, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka 3 izbový byt v Považskej Bystrici na sídlisku Rozkvet o rozlohe 66 m 2.
Byt sa nachádza v tichej a pokojnej lokalite ideálnej pre mladú rodinu s deťmi, nakoľko v blízkom okolí je všetko, čo mladá rodina a deti potrebujú - množstvo zelene, detské a športové ihriská, obchody, lekáreň, zástavky autobusu, škola a škôlka. Byt je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami (výmena bola vykonaná v roku 2009), cez ktoré si môžete vychutnávať krásnu okolitú prírodu a jeden z najkrajších výhľadov v Považskej Bystrici. Byt je vyprataný a pripravený na zrealizovanie rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na 8. nadzemnom podlaží z 12, v panelovom bytovom dome s dvoma výťahmi.
Na bytovom dome bola v roku 2021 vykonaná rekonštrukcia a zateplenie strechy, vymenené vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a zašpárovanie obvodového plášťa bytovky ako príprava na zateplenie.

Dispozične riešenie bytu:


a) Predsieň.
b) Šatník.
c) Kúpeľňa.
d) Samostatné WC.
e) Obývačka.
f) Izba.
g) Spálňa.
h) Kuchyňa s priestrannou špajzou a loggiou.
K bytu prináleží pivnica o výmere 2 m 2 , ktorá je započítaná do rozlohy bytu. V suteréne bytového domu je k dispozícii priestranná kočikáreň a bicykláreň. Pri bytovom dome sa nachádza ihrisko. Výhodou bytu je dispozičné riešenie na dve svetové strany (juh a západ), čo umožňuje hlavne v letnom období veľmi dobré vetranie. Vykurovanie bytu je centrálne. Parkovať sa dá pohodlne priamo pred bytovým domom. Celkové mesačné náklady s energiami sú cca 190,-EUR.
Nami uvedená cena je konečná a zahŕňa v sebe poplatok za sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti realitnou kanceláriou, právny servis vrátane poplatkov pre overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 100,-EUR. Dohoda na cene je vždy možná po konzultácii s predávajúcim.
5 STARS Realitná agentúra s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárii Slovenska. www.zrks.sk
Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , emailovej adrese:
prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, Legionárska 6434/2, 3 poschodie.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. si zakladá na korektnom jednaní s klientom. Spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho je u nás na prvom mieste.
S pozdravom Ing. Peter Vozár - 5 STARS Realitná agentúra, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Považskej Bystrici na ulici Rozkvet

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Rozkvet v Považskej Bystrici v cene 93.000,- € je o 25.208 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Považskej Bystrici. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Považskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Považskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-56...

Pozícia realitnej ponuky

93.000,- €
Cena nehnuteľnosti 93.000,- € 269.900,- €
66 m²
Celková rozloha 64 m² 146 m²
62 m²
Úžitková plocha 58 m² 98 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-56 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny