Pripravujeme do ponuky 4-izb. byt Žilina - Bôrik.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
120 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
430.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3576x zobrazená v zozname / 209x zobrazená detailne / 38x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality pripravuje do ponuky na predaj luxusný 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Bôrik, v rezidencii Eurohomestar alebo hovorovo známej ako Amfiteáter Žilina.

Vo výhradnom zastúpení iba u nás nájdete tento jedinečný veľkometrážny byt s úžitkovou plochou 120 m2 a priestrannou terasou s rozlohou 20 m2. Byt sa predáva kompletne zariadený. K bytu je možné dokúpiť si parkovacie státie v podzemnej garáži.

Súčasťou služieb v bytovom dome je 24 hodinová recepcia so strážnou službou. Celý komplex je zabezpečený kamerovým systémom a vstup na parkoviská je možný cez závory. V rámci služieb rezidentov si môže budúci majiteľ užívať 24 hodinovú prevádzku fitness centra alebo wellness centra priamo v komplexe. Komplex má v prevádzke aj detský kútik a preberanie pošty alebo balíčkov priamo recepciou. Samozrejmosťou sú služby údržby ako je kosenie, výmena žiariviek, drobné opravy, upratovanie, ktoré sú zahrnuté v mesačnom poplatku správcovi.

Veľkou výhodou je priľahlý mestský park Ľudovíta Štúra, ktorý bol vyhlásený za najkrajší mestský park na Slovensku a ponúka široké spektrum voľnočasových aktivít pre najmenších, ale aj pre dospelých.

Energetický certifikát nebol predložený.



Foto ilustračné, fotky na vyžiadanie.

Pre viac informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle: alebo emailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Žiline

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 4-izbového bytu v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

430.000,- €
Cena nehnuteľnosti 164.000,- € 430.000,- €
120 m²
Rozloha pozemku 76 m² 120 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53222 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.