RADO ׀ Stavebný pozemok v obci Plavecký Mikuláš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Plavecký Mikuláš
1414 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

6848x zobrazená v zozname / 727x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality vám ponúka stavebný pozemok v obci Plavecký Mikuláš,

ktorý sa nachádza blízko Základnej školy na novovybudovanej tichej časti. Pozemok je na rovine so samostatným príjazdom, ktorý je jeho súčasťou. Dĺžka príjazdu je 31,6m a šírkou 4m. Šírka pozemku je 17m a dĺžka 83m. celková výmera pozemku je 1414m2. Inžinierske siete sa nachádzajú pred pozemkom. Výmera pozemku umožňuje výstavbu dvoch rodinných domov, čo umožňuje ako investičný pozemok so spoločným príjazdom.

Obec Plavecký Mikuláš má 711 obyvateľov a leží v dvoch malokarpatských dolinách: Mokrej a Suchej. Nad obcou vyčnievajú kopce: Holá hora, Hurka, Korlátko, Drinova hora, Chrastavá hora a Dubníček, na ktorom je postavený katolícky farský kostol svätého Mikuláša, patróna obce. Pozdĺž celej obce preteká potok, ktorý volajú Starý potok. Obec jestvovala už v roku 1224.

V obci sa nachádza advokátska kancelária, stolárstvo, inštalácie voda-kúrenie-plyn, elektroinštalačné práce, stavebné práce, predajňa farby-laky, potraviny, lekáreň, zubný lekár, materská a základná škola.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
www.radoreality.sk
E-mail:

FB: Reality ZS

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1414 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizácianie
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Orientáciazápadná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2535 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.