Rekreačný pozemok s panoramatickým výhľadom pri pamätníku Sikloš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Mýtne Ludany
Ulica.: Mýtne Ludany
866 m²
predaj - Rekreačné pozemky
9.999,- €
11,55 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3373x zobrazená v zozname / 368x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

Iba u nás výhodná ponuka !

Ponúkame na predaj rekreačný pozemok s rozlohou 866 m2 s nádherným panoramatickým výhľadom na široké okolie situovaný neďaleko pamätníka Sikloš, katastrálne územie Mýtne Ludany, okr. Levice. Pozemok slúžil ako vinica, postupne sa z neho vytvoril malý ovocný sad (cca 40 stromčekov). Celý pozemok je vysiaty trávou, ktorá sa pravidelne kosí, pozemok je v peknom, čistom, udržiavanom stave.

Orientačné rozmery pozemku sú 8,5 x 100 metrov. V blízkosti pozemku je dostupná sieť s elektrickou energiou. Pozemok je svahovitý, oplotený z prednej a bočnej strany, vedie ku nemu asfaltová neupravená cesta.

Pozemok je ideálny na výstavbu drobnej stavby, z ktorej budete mať doslova rozprávkový výhľad smerom na západ.

Po ľavej strane od pozemku smerom do svahu je v blízkosti umiestnený pamätník Sikloš na vrchu, kde sa donedávna získaval travertín a tiež tzv. levický zlatý ónyx. Práve na tomto vrchu bola v minulosti strategicky umiestnená pozorovateľňa maršala Malinovského, ktorý práve vďaka spomínanému panoramatickému výhľadu úspešne viedol vojenské operácie na južnom Pohroní v roku 1945 a oslobodil tak i samotné Levice vzdialené iba 4 km.

Pozemok je nezaťažený a dostupný ihneď.



V cene je zahrnutý kompletný právny servis vrátane prípravy kúpnych zmlúv, vklad do katastra nehnuteľností a správne poplatky.

Ak Vás táto ponuka zaujala alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce informácie alebo máte záujem o obhliadku, kontaktujte nás kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Mýtných Ludanoch

Rozloha rekreačného pozemku 866 m2 má priemernú rozlohu rekreačného pozemku v Mýtných Ludanoch.

Pozícia realitnej ponuky

9.999,- €
Cena nehnuteľnosti 6.590,- € 195.000,- €
866 m²
Rozloha pozemku 55 m² 90959 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku866 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénsvahovitý
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-03-0019 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.