Rekreačný pozemok s troma jazerami o výmere 10ha - Zelená Voda, Beckov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
102435 m²
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

21195x zobrazená v zozname / 2110x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky : 189285 , Telefón : , E-mail :

Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj rekreačný pozemok s troma jazerami a priľahlými pozemkami v blízkosti Zelenej Vody v katastrálnom území Beckov.
Pozemok je o celkovej výmere 102 435 m2, z väčšej časti je rovinatý, nachádza sa v extraviláne v blízkosti Váhu a je zapísaný na liste vlastníctva ako "ostatná plocha", čo umožňuje viaceré funkčné využitie tejto lokality.

Pozemok je vhodný na rekreačné účely s možnosťou vybudovania rekreačných chát priam pri strednom najväčšom jazere, rybolov, poľovníctvo, no taktiež možnosť priemyslu a to ťažby štrkopieskov.

Prístup do tejto lokality je od Trenčianskych Bohuslavíc.

Nehnuteľnosť je bez akýchkoľvek tiarch a exekúcií, kúpa možná ihneď.

Uprednostňujeme predaj v celosti, no v prípade záujmu je možné po dohode odkúpiť aj len časť pozemku.

Ďalšie bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č. alebo na mail adrese kde si môžete s nami dohodnúť fyzickú obhliadku.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / HU - zabezpečený nehnuteľnosťou.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Novom Meste nad Váhom

Rozloha rekreačného pozemku 102435 m2 je o 100865 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Novom Meste nad Váhom.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku102435 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189285 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.