REZERVOVANÉ. 3+1 tehlový 83m2 s garážou a parkovaním. Slov. Ľupča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Slovenská Ľupča
Ulica.: 1. Mája
83 m²
3
áno
čiastočne prerobený
áno
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
132.997,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

22300x zobrazená v zozname / 1863x zobrazená detailne / 375x zobrazená detailne tento mesiac

Úžasný 3-izbový tehlový byt 83m2 s garážou, parkovaním a nízkymi nákladmi v atraktívnej lokalite ulica 1.mája, Slovenská Ľupča - váš vlastný prístav šťastia

REZERVOVANÉ



ID 440



Igor Ambrózy, váš špecialista na reality a financie, vám exkluzívne v mene majiteľa predstavuje tento krásny a atraktívny 3-izbový tehlový byt s rozlohou 83 m2 vo výhodnej lokalite na ulici 1.mája v Slovenskej Ľupči. A všade je blízko.......



✨ Exkluzívna Ponuka: Priestranný Trojizbový Byt v Srdci Slovenskej Ľupče! ✨



Objavte tento skvostný trojizbový byt, ktorý sa hrdí svojou polohou v pokojnej časti Slovenskej Ľupče, len krok od pulzujúceho centra obce. Ponúkame Vám nie len bývanie, ale priestor, kde sa snúbi pohodlie s harmóniou tichého okolia.



✨ Domov Plný Pohody a Tepla! ✨





Vstúpte do bytu s úctyhodnou výmerou 83,5m², kde každý z 73,4m² obytného priestoru je navrhnutý s dôrazom na komfort a funkčnosť. Tehlové steny dodávajú bytu charakter a zároveň sľubujú dlhodobú stabilitu a nízku údržbu.



✨ Interiér, Ktorý Vás Očarí! ✨





Byt sa pýši murovaným jadrom, ktoré je zárukou kvality a pevnosti. Vlastné kúrenie plynovým kotlom zaručuje tepelný komfort počas chladných dní a nová kuchynská linka je pripravená na to, aby ste v nej mohli pripravovať gastronomické zážitky.



✨ Parkovanie Bez Starostí! ✨





Zabudnite na starosti s hľadaním parkovacieho miesta. K bytu patrí garáž a jedno parkovacie miesto, ktoré môžete bezplatne užívať. A čo viac, garáž môže byť v budúcnosti prepísaná priamo na Vás!



✨ Priestrannosť a Úložný Priestor! ✨





Okrem útulného interiéru bytu Vám dve pivnice poskytnú viac než dostatok miesta na uskladnenie všetkého, čo potrebujete. Už žiadne kompromisy medzi životným priestorom a úložnými možnosťami!



✨ Nízke Mesačné Náklady! ✨





Tento byt je nielen krásny a pohodlný, ale aj ekonomicky výhodný. S nízkymi mesačnými nákladmi sa stane Vašim domovom bez zbytočných finančných starostí.



✨ Život v Harmónii s Prírodou! ✨





Aj keď tento byt nemá balkón, jeho poloha na treťom poschodí Vám ponúka nádherný výhľad a dostatok denného svetla. A keďže sa nachádza v poslednom poschodí, môžete sa tešiť na pokoj bez rušenia od susedov zhora.



✨ Vaša Budúcnosť začína tu! ✨





Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť vlastniť byt, ktorý je viac než len miestom na bývanie – je to miesto, kde sa budú písať nové kapitoly Vášho života. Kontaktujte nás ešte dnes a začnite novú kapitolu v domove, ktorý splní všetky Vaše sny.



Tak ako? Páčia sa vám výhody tohoto bytu?



Viac info, foto, pôdorysy, video, virtuálnu prehliadku aj info o cene nájdete na odkaze nižšie:



https://ambrozy.sk/byt-lupca

(odkaz si zkopírujte a otvorte vo vašom prehliadači, alebo si ho pošlite mailom, či SMS a môžete si ho kedykoľvek pozrieť v pohodlí domova)




© Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Slovenskej Ľupči na ulici 1. Mája

Pozícia realitnej ponuky

132.997,- €
Cena nehnuteľnosti 119.000,- € 459.000,- €
83 m²
Celková rozloha 50 m² 201 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-440 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.