4 izbový byt, Rača - Východné, loggia, kúpou voľný, výmera 89 m2

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Na pasekách
85 m²
9
7
4
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
189.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

55547x zobrazená v zozname / 2866x zobrazená detailne / 590x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4 izbový byt v Bratislave, m.č. Rača, časť Východné.
Nachádza sa na ulici Na Pasekách, na 7. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Bytový dom má 9 nadzemných podlaží.

Byt je IHNEĎ VOĽNÝ.



Byt má 4 samostatné obytné izby, kuchyňu, kúpeľňa a WC sú oddelené, šatník, loggiu. K bytu patrí pivničná kobka v suteréne.
CELKOVÁ VÝMERA JE 89 M2 vrátane pivnice a loggie. Samotná loggia má výmeru 5,13 m2.

DISPOZÍCIA


Vstupná chodba so vstupmi do šatníka, do detskej izby a obývačky s kuchyňou. Prechod cez obývačku do chodby, z ktorej sú samostatné vstupy do kúpeľne, WC a dvoch obytných izieb. Z obývačky je vstup na loggiu.

VÝMERY:


predsieň 3.65 m2, izba(1) 14.43 m2, šatník 3.06 m2, kuchyňa 6.46 m2, obývačka 20.83 m2, chodba 2.82 m2, izba(2) 11.80 m2, izba(3) 12.58 m2, kúpeľňa 3.15 m2, WC 1.24 m2

STAV:


Byt bol kompletne rekonštruovaný: elektrické rozvody vrátane ističov, zásuviek a výpínačov, laminátové podlahy v obytných miestnostiach, kúpeľňa s oknom (obklady, dlažba, sanita), plastové okná s vnútornými žalúziami, bezpečnostné vchodové dvere s viacbodovým uzamykaním, zasklená loggia, interiérové dvere osadené v obložkových zárubniach. Kuchynská linka je so zabudovanými elektrospotrebičmi, vykurovacie telesá sú vymenené za doskové s osadenými termostatickými hlavicami.
Odkladacieho priestoru je dostatok. nakoľko v byte je samostatný šatník v chodbe aj vstavané skrine na mieru.

ZNALECKÝ POSUDOK na tento byt je vypracovaný, k dispozícii k nahliadnutiu a prípadnému využitiu.

BYTOVÝ DOM


je po rekonštrukcii. V roku 2012: zateplenie strechy a fasády (energ. certifikát B), omietky stien, vstupná brána so schránkami, elektronický vrátnik s otváraním na čip, nová strešná krytina, regulácia kúrenia a osadenie meračov tepla, výmena kabín výťahov vrátane motorov
Rok 2020: kompletná výmena stupačiek

Kolaudácia domu prebehla v roku 1981.


Pozemok pod bytovým domom (zastavaný domom) aj priľahlý pozemok JE VYSPORIADANÝ a je v podielovom spoluvlastníctve vlastníkov bytov a nebytových priestorov v dome.

NÁKLADY NA BÝVANIE:


Náklady pre 1 osobu sú vo výške 150 Eur vrátane príspevku do fondu opráv (bez preddavkov na energie). Pri 5 osobách 250 Eur / mesačne vrátane FO.

OKOLIE / PROSTREDIE


V okolí sa nachádzajú zastávky autobusov - smer Rača a Vajnory, škôlka, lekáreň, potraviny Terno, bankomat, viacero detských ihrísk, vonkajšie workoutové ihrisko, kaviareň a cukráreň, pub, reštaurácia.
Veľmi dobrá dostupnosť je na bratislavský obchvat aj diaľnicu D4.
V dostupnosti do pár minút jazdy autom sú Zlaté Piesky, NC Vajnoria, Akadémia akčných športov Hangair, Lidl, Tesco, Vajnorské jazero.
Teda plnohodnotná občianska vybavenosť s možnosťami pre relax a športové vyžitie.

V prípade, ak využijete NÁŠ HYPOTEKÁRNY SERVIS a nebude Vám tento schválený, VRÁTIME Vám rezervaćný poplatok v PLNEJ VÝŠKE.

Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho servisu, znaleckého posudku, poplatku za prevod nehnuteľnosti na katastri vo výške 66,- Eur, notárskych poplatkov za overovanie popdisov na kúpnych zmluvách, hypotekárneho servisu, protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Rača na ulici Na pasekách

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Na pasekách v Bratislave - Rača v cene 189.000,- € je o 117.859 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Rača. Rozloha je o 18 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Rača. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 4-izbového bytu v Bratislave - Rača. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911828.., uveďte číslo ponuky ZR-LH...

Pozícia realitnej ponuky

189.000,- €
Cena nehnuteľnosti 189.000,- € 460.050,- €
89 m²
Celková rozloha 78.2 m² 91 m²
85 m²
Úžitková plocha 78.2 m² 91 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha89 m²
Úžitková plocha85 m²
Poschodie7
Počet poschodí9
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LH-200 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny