REZERVOVANÉ !!!!! Predaj 2 - izbového bytu v Banskej Bystrici v časti

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
64 m²
predaj - 2-izbový byt
144.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4070x zobrazená v zozname / 342x zobrazená detailne / 342x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj nádherný 2 izbový byt Banská Bystrica.
Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vychádza do obývačky, kúpeľne, WC a komory. Izby sú prechodové, z obývačky sa vychádza do kuchyne a do spálne. Byt je s balkónom, ktorý sa nachádza v spálni. V spálni sa tiež nachádza oddelený šatník.
Úžitková plocha bytu je 64m2 a je možné ho prerobiť na 3-izbový. Byt sa nachádza na 4. poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Podlaha v byte je kombináciou plávajúcej podlahy v obývačke a v spálni a dlažbou v kuchyni, na chodbe, kúpeľni a WC. Na stenách sú robené stierky. Okná sú plastové. V kúpeľni je sprchový kút, WC je oddelené.
K bytu prináleží murovaná pivnica o veľkosti 2 m2.
Kuchyňa je vybavená novými modernými spotrebičmi, ktoré okrem chladničky zostávajú kúpou novému majiteľovi. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, jadro bytu je murované. V rámci rekonštrukcie boli tiež menené podlahy a dvere. Ostatné vybavenie: vstavané skrine. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Konštrukcia objektu je panelová. Spoločné priestory bytového domu boli tiež zrekonštruované, bol menený výťah, opravené schody. Kúrenie je centrálne.
V okolí domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchody, lekár, MHD.
Dostupnosť do centra mesta je asi 10 minút cesty autom.
Cena bytu je 144 000€. Naša realitná kancelária poskytuje pri predaji svojim klientom kompletný právny a finančný servis.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Banskej Bystrici

Inzerovaný 2 izbový byt v Banskej Bystrici v cene 144.000,- € je o 15.681 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 dvojizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

144.000,- €
Cena nehnuteľnosti 59.900,- € 214.000,- €
64 m²
Úžitková plocha 34 m² 69 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha64 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046823 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.