REZERVOVANÉ - Predaj, trojizbový byt Hliník nad Hron...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Hliník nad Hronom
75 m²
neuvedené
3
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

10492x zobrazená v zozname / 491x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný slnečný trojizbový byt s tromi lodžiami a balkónom s krásnym výhľadom v obci Hlinik nad Hronom, vzdialenej 10 km od mesta Žiar nad Hronom.
DISPOZÍCIA: Priestranný trojizbový byt o rozlohe 75 m2 pozostáva z troch priestranných slnečných izieb, ku každej patrí lodžia, kuchyne, chodby, špajze, kúpeľne so sprchovacím kútom a oddeleného WC.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V čiastočne zrekonštruovanom byte sú vymenené plastové okná, v izbách sú parkety, zachovalé stierky, murovaná kúpeľňa so sprchovým kútom.
BYTOVÝ DOM: V zateplenom bytovom dome je nový výťah, nové stupačky,rekonštruovaná strecha.

VÝHODY:


- priestranný slnečný byt s lodžiami a krásnym výhľadom
- dobrá lokalita
- bezproblémové parkovanie
LOKALITA: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá ponúka obyvateľom všetky výhody tejto časti mesta a zároveň dostatok priestoru na športové aktivity či prechádzky v prírode, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť,škola, škôlky, MHD, reštaurácie, obchody. Ak hľadáte benefity, ktoré prináša bývanie v tejto časti obce. je tento byt vhodný práve pre vás, alebo je vhodný aj ako investičný byt. Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom. Doporučujem obhliadku!

ID ponuky: ŽH-65115



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-65115 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.