Štýlová 4i novostavba samostane stojaceho bungalovu, Kamenná cesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Kamenná cesta
110 m²
400 m²
1
4
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
415.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

18219x zobrazená v zozname / 1115x zobrazená detailne / 341x zobrazená detailne tento mesiac

Jedinečná atmosféra Vás očarí natoľko, že nebudete chcieť odísť. Tento dom je skvelým spojením funkčnosti a útulnosti pre pohodlný rodinný život.

Dovoľte aby som Vám predstavila atraktívny 4 izbový samostatne stojaci rodinný dom v jednej z najžiadanejších lokalít v Trnave - Kamenáč. Majitelia mali jasnú predstavu a vytvorili osobitý interiér, ktorý je premyslený do každého detailu. Novostavba 10 - ročného rodinného domu je postavená na pozemku o rozlohe 400m2, zastavaná plocha 139m2, úžitková plocha 110m2. Pri realizácii sa dbalo na kvalitné prevedenie - obvodové murivo tehla, zateplenie polystyrénom, fasáda, vonkajšie žalúzie, plastové okná z vonku vo farbe, okolie domu vydláždené. Kúrenie je podlahové zabezpečené plynovým kotlom. O Vaše bezpečné bývanie sa postará alarm. Za zmienku stoja aj zaujímavo nízke náklady na vykurovanie a ohrev teplej vody vo výške 50€/mes.

Prejdite sa po tejto jedinečnej nehnuteľnosti vďaka 3D obhliadke: https://my.matterport.com/show/?m=32AhRG7FxSm

Premyslená dispozícia s rozdelením na dennú a nočnú časť. Po vstupe sa otvára priestranná chodba s praktickou vstavanou skriňou ktorá zabezpečuje poriadok.
Nočnú časť tvorí tvorí útulná spáňa, dve detské izby, pohodlná kúpelňa s vaňou i walk in sprchovým kútom, pričom samostatné WC pridáva na diskrétnosti. V technickej miestnosti je umiestnená práčka, sušička, WC, umývadlo a výstup na pochôdznu povalu ktorá slúži ako odkladací priestor na sezónne veci.
Dennej časti dominuje moderná a hlavne praktická kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a komora ktorú iste ocenia šikovné gazdinky. Ostrovček a jedálenské sedenie opticky predeľuje priestor. Obývacia miestnosť zo štýlovým krbom a výstupom na prekrytú terasu.

Exteriér domu tvorí okrasná záhrada čo vytvára príjemné prostredie počas letných mesiacov pri grilovačke s rodinou a priateľmi. Nenápadný záhradný domček na náradie a bicykle ocenia športovci či domáci majstri.

Každý člen rodiny si tu nájde pokojné miesto s dostatkom súkromia a dokonca aj štvornohý miláčik.

Ak chcete so mnou nazrieť dnu a nasať atmosféru domova neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trnave na ulici Kamenná cesta

Inzerovaný rodinný dom na ulici Kamenná cesta v Trnave v cene 415.000,- € je o 108.643 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Trnave. Rozloha je o 76 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

415.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 987.000,- €
400 m²
Rozloha pozemku 120 m² 2200 m²
139 m²
Zastavaná plocha 27 m² 533 m²
160 m²
Celková rozloha 27 m² 2003 m²
110 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Kontaktujte

Michaela Hincová

Michaela Hincová

hovorím po slovensky
0911411.. zobraziť 0911 411550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Zastavaná plocha139 m²
Celková rozloha160 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-193 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.