:::::PREDANÉ:::::::Garsonka na predaj, kompletná rekonštrukcia, lodžia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
22 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Garsónka
62.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16120x zobrazená v zozname / 1424x zobrazená detailne / 377x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj koompletne zrekonštruovanú garsónku vo vyhľadávanej lokalite Martin - Sever s priestrannou lodžiou. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí, je južne orientovaný a na jeseň 2023 prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane rozvodov vody a elektriky.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a izby so vstupom na lodžiu. V izbe je príprava na kuchynský kút. K bytu prislúcha pivnica. Bytový dom je zateplený. Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady. Vďaka svojej polohe disponuje výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou. Byt je ihneď voľný. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garsónky v Martine

Pozícia realitnej ponuky

62.000,- €
Cena nehnuteľnosti 59.900,- € 83.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku22 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51735 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.