REZERVOVANÉ!Prenájom! výrobné a skladové priestory Liptovský Mikuláš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
Ulica.: Priemyselná
412 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
áno
prenájom - Výrobné priestory
1.665,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

23294x zobrazená v zozname / 2561x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na prenájom výrobnú halu a skladové priestory v Liptovskom Mikuláši / ul. Priemyselná s výborným prístupom pre zásobovanie. Výrobná hala sa nachádza na 5. poschodí o výmere 412 m2. Hala má dostatok denného svetla a priemyselné liate podlahy, je po čiastočnej rekonštrukcii. Budova je napojená na všetky inžinierske siete a centrálne vykurovanie. Súčasťou prenájmu sú: kancelárske priestory, sprchy, toalety, šatne. Taktiež výťah, určený na prevoz materiálu. Objekt je polyfunkčne využiteľný najmä na výrobu alebo sklady. V areáli a jeho bezprostrednej blízkosti je dostatok parkovacích miest pre zamestnancov aj návštevy. V dosahu areálu je zastávka MHD. Pre informácií o uvedenom celku ma neváhajte kontaktovať: ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu výrobného priestoru v Liptovskom Mikuláši na ulici Priemyselná

Inzerovaný výrobný priestor na ulici Priemyselná v Liptovskom Mikuláši v cene 1.665,- €/mes. je o 1 € drahší ako je priemerná cena výrobného priestoru v Liptovskom Mikuláši. Rozloha má priemernú rozlohu výrobného priestoru v Liptovskom Mikuláši.

Podrobné informácie

Úžitková plocha412 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28063 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.