NA PRENÁJOM - 2. IZB. BYT v ROD. DOME, SENICA, ul. SNP

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: SNP
72 m²
1
1
2
úplne prerobený
prenájom - 2-izbový byt
500,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

8918x zobrazená v zozname / 597x zobrazená detailne / 375x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE v AVORY Realitné Centrum Vám ponúkame na prenájom príjemný 2 izbový byt, ako samostatnú bytovú jednotku na prvom poschodí rodinného domu.
Nový nájomca sa môže tešiť na posedia pri káve na veľkom zastrešenom balkóne, ktorý prislúcha k bytu, kráľovsky veľkú kúpeľňu a hlavne pokojné prostredie, ktoré daná lokalita ponúka.
Byt je zrekonštruovaný a z veľkej časti zariadený tak ako je vyobrazené na fotografiách.

DISPOZÍCIA: Do bytu sa vchádza samostatným vchodom na prvom podlaží, kde je predsieň s množstvom úložného priestoru. Schodmi sa vstupuje na poschodie na chodbu. Vľavo je kuchyňa s výstupom na balkón, samostatné WC s umývadlo a obývačka. Vpravo je spálňa a kúpeľňa. Izby sú nepriechodné, do každej vrátane kuchyne sa vchádza priamo z chodby.

Byt je voľný ihneď, cena nájmu 500,-EUR/mesiac vrátane energií, internetu a TV pripojenia. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájom za prvý mesiac a vratná kaucia vo výške 1.000,- euro.
Kaucia vo výške jedného mesačného nájmu v prípade ukončenia nájomného vzťahu do jedného roka prepadá v prospech prenajímateľa.

• bez domácich zvierat
• zákaz fajčenia v byte, výhradne na balkóne
• maximálne tri dospelé osoby v byte

Tento byt by mohol byť na dlhší čas vašim novým domovom v príjemnej časti Senice. Teším sa na obhliadku.

© AVORY Realitne Centrum – text a fotografie sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitne Centrum

Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom:

Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Senici na ulici SNP

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici SNP v Senici v cene 500,- €/mes. je o 164 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Senici. Rozloha je o 14 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Senici.

Pozícia realitnej ponuky

500,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 450,- €/mes. 500,- €/mes.
72 m²
Celková rozloha 53 m² 72 m²
72 m²
Úžitková plocha 53 m² 72 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Zariadeniezariadený
Káblová televíziaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-114 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.